Co. van Shanghai Doublewin Biotech, Ltd.

Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Thuis ProductenSemi Gebeëindigde Olie

De olie baseerde het Injecteerbare Anabole Depot van Steroïdenwinstrol 50/Stanozolol 50 Mg/ml voor Vet Verlies

De olie baseerde het Injecteerbare Anabole Depot van Steroïdenwinstrol 50/Stanozolol 50 Mg/ml voor Vet Verlies

  • De olie baseerde het Injecteerbare Anabole Depot van Steroïdenwinstrol 50/Stanozolol 50 Mg/ml voor Vet Verlies
  • De olie baseerde het Injecteerbare Anabole Depot van Steroïdenwinstrol 50/Stanozolol 50 Mg/ml voor Vet Verlies
De olie baseerde het Injecteerbare Anabole Depot van Steroïdenwinstrol 50/Stanozolol 50 Mg/ml voor Vet Verlies
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Doublewin
Certificering: GMP , ISO 9001
Modelnummer: Winstrol 50mg/ml
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 500ml
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Foliezak/verborgen verpakking/gebotteld
Levertijd: Verscheept binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T
Levering vermogen: 500L/Month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
porduct naam: Winstrol 50mg/ml Andere Naam: Winstrol 50
Verschijning: Gele Olie Concentratie: 50 mg/ml
Zuiverheid: 99% Oorsprong: CHINA
Whatsapp: +86 17683962426
Hoog licht:

Stanozolol

,

Winstrol

,

CAS 10418-03-8

Hoog - Depot 50 mg/ml/Winstrol 50 van Stanozolol van kwaliteits Injecteerbaar Anabool Steroïden Olie Gebaseerd Vette Verlies en Bodybuilding

Productnaam: Winstrol 50

Productdetails:

Naam Stanozolol
Andere naam Winstrol, Winny
CAS 10418-03-8
Moleculaire formule C21H32N2O
Molecuulgewicht: 328.49
Poederanalyse 98% min Wit poeder
Olie Concerntion 50mg/ml
Karakter Geelachtige olieachtige vloeistof
Dosering 40-100mg/day
Het actieve Leven 36-48 uren
Opslag In de schaduw stellend, beperkt behoud
Minimumordehoeveelheid 50 ml
Kwaliteitsnorm USP32
Gebruik: Farmaceutische grondstoffen, Steroid hormoon, Anabolin.

Recepten:

1L @ 50mg/ml (gebaseerde olie)

Winstrolpoeder 50g

BB 180ml

BEDELAARS 20ml

PS 80 25ml

Gedistilleerd water 737.5ml

Winstrol 500ml @ 50mg/ml

winstrol 25g=20ml

20% BB=100ml

2% BA=10ml

3% PS80=15ml

gedistilleerd water 355ml

Recepten van de Winstrol de Mondelinge Omzetting

40ml @ 25 mg/ml

1 gram van winstrol

7,8 ml van PIN 300

31,2 ml de Alcohol van de 190 Bewijskorrel

20ml@50mg /mL

Poeder 1g

BB 2ml

BEDELAARS 0.2ml

Ps80 0.6ml

Distiledwater: 14.74ml

20ml@100mg /mL

Distiledwater: 14.74ml

BB 3.6ml

BEDELAARS 0.4ml

Ps80 0.5ml

Poeder 1g

Beschrijving:

Stanozlol is zeer populaire mondelinge of injecteerbare anabool-androgene steroïden. Het rangschikt omhoog daar met Deca en Dianabol als het wijdst gebruikte en misbruikte drug door concurrerende atleten. Stanozolol komt in twee vormen zoals hierboven vermeld - zowel mondeling als injecteerbaar. De injecties zijn dezelfde geméthyleerde samenstelling zoals de mondelinge vorm van de drug. Nochtans, wegens deze eigenschap, kan het niet voor tijdversie worden geëstrificeerd. Stanozolol heeft het kort actief leven van rond acht uren. Winstrol gaat estrogenic bijwerkingen zoals gyno en waterbehoud tegen - een andere kwaliteit die aantrekkelijk het aan de atleet maakt die naar magere massaaanwinsten streeft. Winstrol is een alpha- verminderd substraat 5. breekt alpha- vermindering 5 de dubbele band tussen posities 4 en 5, die is wat voor aromatase om in oestrogeen wordt vereist om te zetten. Aromatase is het primaire die enzym voor de productie van oestrogeen binnen het mannelijke lichaam wordt gebruikt. Voor het vermijden van gyno, is Winstrol passend.

Stanozolol, C21H32N20, ook genoemd (mondelinge) Winstrol en Winstrol-(intramusculair) Depot, voorziet opmerkelijke resultaten zowel aanwinsten als vet verlies van slechts beperkte die bijwerkingen, ook worden gebruikt om helpen gewicht, verhogingssterkte bereiken, en eetlust verbeteren, is ongelooflijk populair in de bodybuilding wereld. Winstrol Stanozolol, een goedkoper alternatief aan anavar, is zeer unieke steroïden met de wijziging bij de a-Ring, heeft zeer unieke scherpe die capaciteiten, mager en moeilijk worden gebruikt om te worden, ook als mondeling tijdens scherpe cycli om lichaamsvet te verliezen. Het is als variant van Dihydrotestosterone (DHT), zodat kan het aan vet verlies met een andere afgeleide steroïden van DHT worden gebruikt. Stanozolol, aangezien kunstmatige steroïden, natuurlijk aan a - het voorkomen steroid testosteron gelijkaardig zijn, kan worden gebruikt om de frequentie en de strengheid van zoals onder aanvallen te verminderen: erfelijke angioedema, die episoden van het zwellen van het gezicht, de uitersten, de genitaliën, de darmmuur, en de keel veroorzaakt.

Winstrol is één van de meest efficiënte steroïden die uw spier en uithoudingsvermogen verbeteren en kunnen versterken. Het wordt gemaakt van goed - bekende ingrediënten in de medische gemeenschap en voor zijn veiligheid en doeltreffendheid beschouwd. Terwijl de consumptie van de steroïden hoofdzakelijk van u afhangt, is Winstrol in tegenstelling tot de meeste andere steroïden beschikbaar in vele vormen. Afhankelijk van uw voorkeur, kunt u tussen pillen en injecties kiezen.

Toepassing:

Winstrol is een steroid samenstelling die als zowel mondeling als injecteerbaar beschikbaar is. Het wordt het vaakst gebruikt zoals de snijdende agent omdat het geen reusachtige gewichtsaanwinsten veroorzaakt en het ook enkele bloated blik van testosteron omkeert en het met een droge blik vervangt.

Winstrol is niet passend om massa te bouwen; hoogst anabool en zeer lichtjes androgeen is dit steroïden veel geschikter voor sterkte en knipsel. wegens zijn capaciteit aan dramatisch lagere SHBG zou het in een het ophopen cyclus kunnen worden gebruikt aangezien een middel om andere hormonen efficiënter te maken verhoogt, vrij testosteron en zal zelfs aanwinsten aan een sterkere graad hard maakt maar op de lange termijn veel voordeliger het meest andere steroïden om vinden te zijn; dit echt is één van de weinig steroïden wij scherpe steroïden kunnen passend etiketteren. Voor zij die kiezen, Winstrol-zouden de dosissen 50mg per dag kunnen een weinig aan een het ophopen cyclus bij het einde toevoegen dat voordelen oplevert zoals besproken maar in het algemeen is het niet onze beste optie.

Algemeen genoemd geworden Winstrol of Winny, is Winstrol hoogst efficiënte DHT gebaseerde anabole die steroïden eerst door Sterling-Winthrop Laboratories in de jaren '60 met lage androgen nog hoogst anabole kwaliteiten worden ontwikkeld. Steroïden passend voor opbouw in sterkte en atletische prestaties in tegenstelling tot vele steroïden, vooral die met sterke androgene kwaliteiten zoals testosteron, Stanazolol zijn niet passend voor grote opbouw in massa. Wat nog belangrijker is, aangezien deze steroïden in zowel mondelinge als injecteerbare vormen komen, is injecteerbaar algemeen bekend als Winstrol-Depot, mondeling slechts opspoorbaar voor een korte periode. Dit betekent eenvoudig vele atleten met de steroïden kunnen aanvullen zelfs als getest en de test slaan; u kent een geteste atleet zoals een prohonkbalspeler of een Olympische concurrent.

Dosering:

De normale dosering voor mensen is tussen 30-70 mg per dag voor de tabletten en 25-50 mg per dag voor de injecteerbare versie van Stanozlol. Stanozlol wordt vaak gecombineerd met andere steroïden afhankelijk van wat de persoonlijke doelstellingen van de atleet zijn. Om spiermassa (het ophopen) te bereiken Stanozlol wordt het best gecombineerd met sterkere androgen zoals Testosteron. Dit zal de cyclus een goed anabool effect terwijl het minimaliseren van estrogenic activiteit geven. Dit resulteert in uitstekende verhogingen van magere spiermassa, in tegenstelling tot de gemeenschappelijkere het ophopen cyclus die zeer spiermassa terwijl ook het verhogen van waterbehoud en sommige aanwinsten in vet verhoogt. Om vet (het snijden) te verliezen, wordt Stanozlol het best gecombineerd met niet-aromatiseert androgen zoals Trenbolone of Halotestin. Deze combinatie kan tot een sterk bepaalde, harde blik leiden. Dit is zeer aantrekkelijk kijkt uitgezocht door vele bodybuilders.

Woment zou rond 5-10 mg voor de geadviseerde tijdsduur van week dagelijks moeten nemen 4-6

Of u het mondeling neemt of het inspuit, is de dosis hetzelfde. Voor mensen, is de optimale dosis 40-100mgs per dag; voor vrouwen is het rond 5-15mgs per dag die, is maximum 20mgs per dag (slechts voor vrouwelijke bodybuilders en geschiktheidsconcurrenten wordt geadviseerd).

Voor mondelinge winstrol, is het actieve leven 8-9 uren, want injecteerbare winstrol 36-48 uren is, zodat is de halveringstijd 4-5 uren en 18-24 uren, respectievelijk

Injectievorm: Het wordt gewoonlijk verkocht als 50 mg/ml ampoul bij de markt. De gemeenschappelijkste geadviseerde dosering is 50 of 100 mg elke andere dag voor bodybuilders.

Mondelinge vorm: Het wordt gewoonlijk verkocht als 5 of 10 mg-tabletten (pillen) bij de markt. De gemeenschappelijkste geadviseerde dosering is 25-50 mg per dag voor bodybuilders.

De olie baseerde het Injecteerbare Anabole Depot van Steroïdenwinstrol 50/Stanozolol 50 Mg/ml voor Vet Verlies 0

E-mail: doublewin-eunice@nandrolonesteroid.com

WhatsApp: +86 17683962426

Skype: eunice1998


Verwante Producten:

Productnaam Elke ml bevat
Su-250 Testosteronpropionaat 30mg, Testosteron Phenylpropionate 60mg, Testosteron Isocaproate 60mg, Testosteron Decanoate 100mg
Su-400 Testosteronpropionaat 48mg, Testosteron Phenylpropionate 96mg, Testosteron Isocaproate 96mg, Testosteron Decanoate 160mg
Testosteronmengeling 325 Testosteronpropionaat 65mg, Testosteron Phenylpropionate 65mg, Testosteron Cypionate 85mg, Testosteron Decanoate 110mg
Te-300 Testosteron Enanthate 300mg
Te-250 Testosteron Enanthate 250mg
Tc-200 Testosteron Cypionate 200mg
Tp-100 Testosteronpropionaat 100mg
Npp-200 Nandrolone Phenyl Propionaat 200mg
Npp-100 Nandrolone Phenyl Propionaat 100mg
DECA-300 (ND-300) Nandrolone Decanoate 300mg
Nandromix-300 Nandrolone Phenylpropionate 100mg, Nandrolone Decanoate 200mg
Bolden-300 BU 300mg
Bolden-600 BU 600mg
Tren-75 Trenboloneacetaat 75mg
Tren-e 100 Trenbolone Enanthate 100mg
Trenmix-200 Trenboloneacetaat 75mg, Trenbolone Enanthate 125mg
DP-100 Drostanolonepropionaat 100mg
Mast-200 Drostanolonepropionaat 50mg, Drostanolone Enanathate 150mg
TrX-100 TrenboloneEnanthate Trenbolone Hexahydrobenzyl
Primo-100 Methenolone Enanthate100mg
Provi-50 Mesterolone 50mg
Mengsel-500 Tren E 250mg
Mast E 250mg
Mengsel-375 Tren E 125mg
Mast E 125mg
Test E 125mg
Anadrol-50 Anadrol 50mg
Winstro-50 Stanozolol 50mg


Ordestap:

1: Na onze quation, zult u verkiezen of niet goed te keuren.

2: Als u beslist een poging te hebben, verkies een betalingswijze om voor de orde te betalen.

3: Wij zullen verstuurden het pakket in 24hours nadat wij de betaling ontvingen, dan verzonden het het volgen aantal met verpakkingsdetail naar u via MAI zullen.

4: Wij zullen helpen het pakket volgen tot u succesvol het ontvangt, als het ongeval gebeurt, wij zal zien de reden te beslissen kostenloos kwalijk genomen of kwalijk genomen half-price.


Onze Concurrentievoordelen:
1. Rijke ervaring: wij specialiseren ons in dit gebied vele jaren, zijn onze steroïden uitgevoerd bijna over de wereld. Zoals de V.S., Canada, het UK, Brazilië, Duitsland, Rusland, Australië, Griekenland, Polen, Bulgarije, Roemenië, Nederland, Zweden, de Oekraïne, Letland, Litouwen, Ierland, Oostenrijk, Iran, Turkije, Mexico, Thailand, India, Maleisië, Singapore, andere Midden-Oostenlanden, Europese landen, Amerikaanse landen en meer Gebieden.
2. Grote kwaliteit: Hoge zuiverheid en Gunstige prijs. De goede kwaliteit is de eerste basis van ons succes. Elk van onze producten geniet van hoge zuiverheid. Aldus, kan het uw vraag ervoor zorgen. Welkom orde de steekproeven, MOQ enkel 10 gram.
3. Veilige en snelle levering: Veel verschillende discrete veilige verpakkingsmethodes, ervaring in het kiezen van uitdrukkelijk, 4~7 dagen om aan te komen, succesvol tarief 99%.
4. Ervaringsorde en samenwerking: Naast ruw poeder, bieden wij hormoonoplossing en Recepten aan. Wij kunnen u onderwijzen of bespreken hoe te om hormoonoplossing op de plaats te maken. Om het even welke bespreking en vraag zijn welkom!

Verpakking & de Dienst:
1. Massavoorraad, om levering onmiddellijk ervoor te zorgen elke dag wanneer de betaling wordt gedaan.
2. Jarenlang zijn bezig geweestd met dit gebied, hebben wij verfijnde en professionele logistiekafdeling, die veilige en snelle levering kan waarborgen.
3. Goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team dat genoeg professioneel is om u te verstrekken een veilig pakket. Het vermijdt ook heel wat noodsituatie gebeurt tijdens de levering zodat de hoge douanepas gewaarborgd is. Unieke manieren om 10grams aan 20 kilogram te verschepen poeder (of 100ml aan 30 Litervloeistoffen) in één keer aan uw bestemming.
4. De verpakkingsbeelden en het vastspijkeren het aantal worden verstrekt binnen 24 uren zodra ontvangend de betaling. De bijgewerkte trackingcode zal worden verstrekt elke andere dag enkel voor u een palm van uw pakket kan houden.
5. De perfecte naverkoopdienst: Om het even welke vragen of problemen gebeurden na het ontvangen van het product.
Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. 24/7 online om uw diverse problemen op te lossen!

Contactgegevens
Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd.

Contactpersoon: Eunice

Tel.: +86 17683962426

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)