Co. van Shanghai Doublewin Biotech, Ltd.

Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Thuis ProductenSemi Gebeëindigde Olie

Deca 400 Inspuitende Anabole Steroïden Diandrol/Nandrolone-Mengsel 400mg/ml voor de Spierbouw

Deca 400 Inspuitende Anabole Steroïden Diandrol/Nandrolone-Mengsel 400mg/ml voor de Spierbouw

  • Deca 400 Inspuitende Anabole Steroïden Diandrol/Nandrolone-Mengsel 400mg/ml voor de Spierbouw
  • Deca 400 Inspuitende Anabole Steroïden Diandrol/Nandrolone-Mengsel 400mg/ml voor de Spierbouw
Deca 400 Inspuitende Anabole Steroïden Diandrol/Nandrolone-Mengsel 400mg/ml voor de Spierbouw
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Doublewin
Certificering: GMP , ISO 9001
Modelnummer: Nandrolone Decanoate 400mg/ml
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 500ml
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Foliezak/verborgen verpakking/gebotteld
Levertijd: Verscheept binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T
Levering vermogen: 500L/Month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
porduct naam: Nandrolone Decanoate 400mg/ml Andere Naam: DECA 400
Verschijning: Gele Olie Concentratie: 100 Mg/ml
Zuiverheid: 99% Oorsprong: CHINA
Whatsapp: +86 17683962426
Hoog licht:

wettelijke spier de bouwsteroïden

,

bodybuilding wettelijke steroïden

Geel Gemengd Vloeibaar de Oliedeca400 Diandrol/Nandrolone Mengsel 400mg/ml van Injectie Anabool Steroïden voor de Spierbouw

Productnaam: Nandrolonemengsel 400mg/ml

Beschrijving:

Dinandrol is een Nandrolone-mengsel. Als Nandrolone-mengsel, bevat Dinandrol zowel Nandrolone Decanoate als Nandrolone Phenylpropionate. Het idee achter deze samenstelling was gelijkaardig aan Sustanon 250. Dit is een interessant product, eenvoudig omdat het de twee populairste Nandrolone-voorbereidingen, namelijk, Nandrolone Decanoate (Deca) en Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) combineert. Ik veronderstel mfrom een marketing standpunt, is het een goed idee, omdat heel wat mensen van allebei van die versies van Nandrolone houden.
In termen van het Mengsel van concentratienandrolone (Dinandrol 100mg/ml)
Nandrolone Phenylpropionate: 40mg/ml
Nandrolone Decanoate: 60mg/ml

Ps: een ander nandrolonemengsel Dexadur 350mg bevat: Nandrolone Decanoate 200mg, Nandrolone Cypionate 100mg, Nandrolone Phenylpropionate 50mg. Wekelijkse dosis 350-700mgs
Nandroloneesters:
De het meest meestal gebruikte esters zijn nandrolone decanoate en nandrolone phenylpropionate. wij leveren Nandrolone-ook Basis (Nandrolone Geen Ester), Nandrolone Cypionate, Nandrolone Undecylate, Nandrolone-Laurate, Nandrolone-Propionaat dat zou kunnen worden gebruikt om Nandrolone-Mengsel met DECA & NPP te maken.

Toepassing:


In prestaties die plaatst, kan Dinandrol aan de massabouw, en als al Nandrolone-van de samenstellingenterugwinning en duurzaamheid bevordering zeer voordelig zijn. Nochtans, zal het nog dan traditionele Nandrolone-hormonen minder populair en minder algemeen beschikbaar zijn. De functies en de trekken van Dinandrol zijn zeer krachtig en omringen enkele beste anabole steroïden moeten aanbieden. Veel van de Dinandrol-trekken zijn gelijkaardig aan andere anabole steroïden, zeer gelijkend op testosteron, maar 19 noch de aard geven ons unieke steroïden. Wij zullen ook vinden het twee trekken draagt die werkelijk het Nandrolone-hormoon van veel andere steroidal hormonen scheiden. De gevolgen van Dinandrol worden het meest meestal geassocieerd met de bouw van magere spiermassa. Dit is uitstekende anabole steroïden voor periodes buiten het seizoen van de groei. Het zal zo significant of zo snel van een gewichtsaanwinst niet zoals mondelinge steroïden zoals Anadrol of Dianabol verstrekken, maar de aanwinst zal nog met adequate calorieën significant zijn. Verder, zou het individu moeten vinden bereikt het spierweefsel wegens de gevolgen van Dinandrol gemakkelijker is om op zodra te houden het gebruik vergeleken bij steroïden zoals Anadrol en Dianabol wordt beëindigd.
De gevolgen van Dinandrol worden ook zeer voor de capaciteit van de steroïden gewaardeerd om terugwinning en duurzaamheid te bevorderen. Zeer weinigen denken ooit aan het Nandrolone-hormoon als scherpe steroïden, maar de gevolgen van Dinandrol kunnen in een scherpe fase zeer nuttig zijn. Deze steroïden zullen het conditioneren als Trenbolone of Anavar, en zelfs niet als Primobolan niet bevorderen, maar het heeft nog een plaats. Vele concurrerende bodybuilders vinden Nandrolone nuttig in het snijden van plannen, vooral bij frontend van de cyclus om grotere hoeveelheden mager spierweefsel te handhaven of te bewaren.


Cyclus of Dosis:

Effectieve dosis (Mensen): 200-600mg/week
Effectieve dosis (Vrouwen): 50mg/week
Het actieve leven: 15 dagen
Opsporingstijd: Tot 18 maanden

De meeste atleten zullen 200mg per week om efficiënter vinden te zijn en verder spierduurzaamheid en terugwinning beduidend te bevorderen. Deze zelfde dosis kan voor dezelfde verwante voordelen tijdens een scherpe cyclus worden gebruikt.
Voor de atleet buiten het seizoen, Dinandrol-zullen de dosissen zich normaal van 300-600mg per week uitstrekken. 300mg per week is een fantastisch uitgangspunt. Als 300mg per week goed wordt getolereerd, kan een hogere dosis worden overwogen volgende rond gaat. Zeer weinigen zouden ooit moeten vereisen meer dan 600mg per week, maar ongeacht de dosis houd in mening hoger de dosis groter de waarschijnlijkheid voor ongunstige bijwerkingen. De meeste mensen te hoeven niet om boven 400mg per week te gaan. Ongeacht de dosis, zou Dinandrol in minimum twee keer per week moeten worden ingespoten. om perfecte kleine bloedniveaus te handhaven, elke zullen andere dagdosissen voldoende zijn. Ongeacht hoe u uw injectieprogramma of uw totale dosis plant, zullen acht weken van gebruik minimum met twaalf weken zijn die veel meer optimaal zijn. Vele mensen zullen zeer verdraaglijk zelfs zestien weken van gebruik om vinden te zijn. U zult ook Dinandrol-goed stapels met alle anabole steroïden vinden, maar er is geen reden om het met een andere Nandrolone-samenstelling te gebruiken. Voor de vrouwelijke atleet, is een Dinandrol-dosis 50mg per week 4-6 weken dat alles kan met minstens zes weken nutteloos tussen periodes van gebruik worden geadviseerd. Sommige vrouwen zullen dit hormoon en voordeel kunnen tolereren zeer, maar het zal van één vrouw aan volgende variëren. De dosissen boven 50mg per week zullen alles behalve verzekeren één of ander niveau van virilization.

Recept:

Trideca 300 mg/ml semi-Gemaakte Olieoplossing
Oplosmiddelen: benzyl alcohol & benzyl benzoate, de Olie van het Druivenzaad
Elke 1 ml Trideca 300 bevat:
150mg van nandrolone decanoate;
75mg van nandrolone phenylpropionate;
75mg van nandrolone undecanoate.

Deca 400 Inspuitende Anabole Steroïden Diandrol/Nandrolone-Mengsel 400mg/ml voor de Spierbouw 0

E-mail: doublewin-eunice@nandrolonesteroid.com

WhatsApp: +86 17683962426

Skype: eunice1998


Verwante Producten:

Productnaam Elke ml bevat
Su-250 Testosteronpropionaat 30mg, Testosteron Phenylpropionate 60mg, Testosteron Isocaproate 60mg, Testosteron Decanoate 100mg
Su-400 Testosteronpropionaat 48mg, Testosteron Phenylpropionate 96mg, Testosteron Isocaproate 96mg, Testosteron Decanoate 160mg
Testosteronmengeling 325 Testosteronpropionaat 65mg, Testosteron Phenylpropionate 65mg, Testosteron Cypionate 85mg, Testosteron Decanoate 110mg
Te-300 Testosteron Enanthate 300mg
Te-250 Testosteron Enanthate 250mg
Tc-200 Testosteron Cypionate 200mg
Tp-100 Testosteronpropionaat 100mg
Npp-200 Nandrolone Phenyl Propionaat 200mg
Npp-100 Nandrolone Phenyl Propionaat 100mg
DECA-300 (ND-300) Nandrolone Decanoate 300mg
Nandromix-300 Nandrolone Phenylpropionate 100mg, Nandrolone Decanoate 200mg
Bolden-300 BU 300mg
Bolden-600 BU 600mg
Tren-75 Trenboloneacetaat 75mg
Tren-e 100 Trenbolone Enanthate 100mg
Trenmix-200 Trenboloneacetaat 75mg, Trenbolone Enanthate 125mg
DP-100 Drostanolonepropionaat 100mg
Mast-200 Drostanolonepropionaat 50mg, Drostanolone Enanathate 150mg
TrX-100 TrenboloneEnanthate Trenbolone Hexahydrobenzyl
Primo-100 Methenolone Enanthate100mg
Provi-50 Mesterolone 50mg
Mengsel-500 Tren E 250mg
Mast E 250mg
Mengsel-375 Tren E 125mg
Mast E 125mg
Test E 125mg
Anadrol-50 Anadrol 50mg
Winstro-50 Stanozolol 50mg


Ordestap:

1: Na onze quation, zult u verkiezen of niet goed te keuren.

2: Als u beslist een poging te hebben, verkies een betalingswijze om voor de orde te betalen.

3: Wij zullen verstuurden het pakket in 24hours nadat wij de betaling ontvingen, dan verzonden het het volgen aantal met verpakkingsdetail naar u via MAI zullen.

4: Wij zullen helpen het pakket volgen tot u succesvol het ontvangt, als het ongeval gebeurt, wij zal zien de reden te beslissen kostenloos kwalijk genomen of kwalijk genomen half-price.


Onze Concurrentievoordelen:
1. Rijke ervaring: wij specialiseren ons in dit gebied vele jaren, zijn onze steroïden uitgevoerd bijna over de wereld. Zoals de V.S., Canada, het UK, Brazilië, Duitsland, Rusland, Australië, Griekenland, Polen, Bulgarije, Roemenië, Nederland, Zweden, de Oekraïne, Letland, Litouwen, Ierland, Oostenrijk, Iran, Turkije, Mexico, Thailand, India, Maleisië, Singapore, andere Midden-Oostenlanden, Europese landen, Amerikaanse landen en meer Gebieden.
2. Grote kwaliteit: Hoge zuiverheid en Gunstige prijs. De goede kwaliteit is de eerste basis van ons succes. Elk van onze producten geniet van hoge zuiverheid. Aldus, kan het uw vraag ervoor zorgen. Welkom orde de steekproeven, MOQ enkel 10 gram.
3. Veilige en snelle levering: Veel verschillende discrete veilige verpakkingsmethodes, ervaring in het kiezen van uitdrukkelijk, 4~7 dagen om aan te komen, succesvol tarief 99%.
4. Ervaringsorde en samenwerking: Naast ruw poeder, bieden wij hormoonoplossing en Recepten aan. Wij kunnen u of onderwijzen bespreken hoe te om hormoonoplossing op de plaats te maken. Om het even welke bespreking en vraag zijn welkom!

Verpakking & de Dienst:
1. Massavoorraad, om levering onmiddellijk ervoor te zorgen elke dag wanneer de betaling wordt gedaan.
2. Jarenlang zijn bezig geweestd met dit gebied, hebben wij verfijnde en professionele logistiekafdeling, die veilige en snelle levering kan waarborgen.
3. Goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team dat genoeg professioneel is om u te verstrekken een veilig pakket. Het vermijdt ook heel wat noodsituatie gebeurt tijdens de levering zodat de hoge douanepas gewaarborgd is. Unieke manieren om 10grams aan 20 kilogram te verschepen poeder (of 100ml aan 30 Litervloeistoffen) in één keer aan uw bestemming.
4. De verpakkingsbeelden en het vastspijkeren het aantal worden verstrekt binnen 24 uren zodra ontvangend de betaling. De bijgewerkte trackingcode zal worden verstrekt elke andere dag enkel voor u een palm van uw pakket kan houden.
5. De perfecte naverkoopdienst: Om het even welke vragen of problemen gebeurden na het ontvangen van het product.
Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. 24/7 online om uw diverse problemen op te lossen!

Contactgegevens
Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd.

Contactpersoon: Eunice

Tel.: +86 17683962426

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)