Co. van Shanghai Doublewin Biotech, Ltd.

Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Thuis ProductenGebeëindigde Steroïden

Beste Kwaliteit Oxandrolone/Anavar CAS: 53-39-4 poeder Anavar voor de Spiergroei

Beste Kwaliteit Oxandrolone/Anavar CAS: 53-39-4 poeder Anavar voor de Spiergroei

  • Beste Kwaliteit Oxandrolone/Anavar CAS: 53-39-4 poeder Anavar voor de Spiergroei
  • Beste Kwaliteit Oxandrolone/Anavar CAS: 53-39-4 poeder Anavar voor de Spiergroei
Beste Kwaliteit Oxandrolone/Anavar CAS: 53-39-4 poeder Anavar voor de Spiergroei
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Doublewin
Certificering: GMP, ISO, SFDA
Modelnummer: Oxandrolone
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 fles
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Foliezak/Verborgen verpakking/Origineel
Levertijd: Verscheept binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 flessen/Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
porduct naam: Oxandrolone Andere Naam: Anavar
vorm: Mondelinge Tablet Eenheid: 100 lusjes
Strength/mL: 25mg, 50mg Zuiverheid: 99%
Oorsprong: CHINA Whatsapp: +86 17683962426
Skype: eunice1998
Hoog licht:

Oxandrolone

,

Anavar

,

CAS: 53-39-4

Productomschrijving

Oxandrolone is aweak steroïden met slechts een lichte androgene component. Men heeft getoond dat Oxandrolone, wanneer genomen in redelijke dosering, zelden om het even welke bijwerkingen heeft. Dit wordt gewaardeerd aangezien Oxandrolone meestal voor vrouwen en kinderen werd ontwikkeld. Oxandrolone is één van de weinig steroïden die niet het vroege belemmeren van de groei in kinderen veroorzaakt aangezien het te vroeg niet de epiphysial de groeiplaten sluit. Om deze reden wordt Oxandrolone meestal gebruikt in kinderen om de groei te bevorderen en in vrouwen om osteoporose te verhinderen. Oxandrolone veroorzaakt zeer lichte virilizationsymptomen, al dan niet. Dit kenmerk maakt tot Oxandrolone een goedgekeurde remedie voor vrouwelijke atleten aangezien, bij een dagelijkse dosis die 10-30 mg, de symptomen slechts zelden worden waargenomen masculinizing.

Bodybuilders en powerlifters, in particutar, als Oxandrolone om drie redenen. Eerst, Oxandrolone een sterke sterkteaanwinst door de fosfocreatinesynthese in de spiercel te bevorderen veroorzaakt zonder vloeistof (water) in de verbindingen en de spieren te deponeren. Powerlifters en weightlifters die niet omhoog in een hogere gewichtsklasse willen beëindigen halen voordeel uit dit aangezien het hen om sterker toestaat te worden zonder lichaamsgewicht tegelijkertijd te bereiken. De combinatie Oxandrolone en 20-30 mg Holotestin is dagelijks zeer efficiënt gebleken te zijn aangezien de spieren ook harder kijken. De zo ook goede resultaten kunnen door een gelijktijdige opname van Oxandrolone en 120-140 mcgclenbuterol per dag worden bereikt. Hoewel Oxandrolone zelf geen merkbare spiergroei veroorzaakt kan het het spier-zichontwikkelend effect van vele steroïden duidelijk verbeteren. Deca-Durabolin, Dianabol (D -D-bol) en de diverse testosteronsamenstellingen, in het bijzonder, combineren goed met Oxandrolone om een „massaopbouw“ te bereiken omdat de sterkteaanwinst die door de opname hiervan wordt veroorzaakt hoogst weefsel-ontwikkelt en vloeibaar-behoudt substanties in een extra spiermassa resulteert. Een stapel van 200 mg deca-Durabolin/week, het Depot van 500 mg Testoviron/week, en 25 mg Oxandrolone/dag leidt tot een goede aanwinst in sterkte en massa in de meeste atleten. Deca-Durabolin heeft een verschillend anabool effect en bevordert de synthese van proteïne; Oxandrolone verbetert de sterkte door een hogere fosfocreatinesynthese; en Testoviron-Depotinereases de aggressiviteit voor de training en versnelt regeneratie.

De tweede reden waarom Oxandrolone zo populair is is dat deze samenstelling niet in enige dosering aromatiseert. Zoals reeds vermeld, wordt een bepaald deel van het testosteron huidig in het lichaam omgezet in oestrogeen. Dit aromatisatieproces, afhankelijk van de neiging, kan duidelijk van de atleet aan een andere variëren. Oxandrolone is één van de weinig steroïden die niet aan oestrogeen kunnen aromatiseren. Dit kenmerk heeft diverse voordelen voor de atleet. Met Oxandrolone krijgt het spiersysteem niet de typische waterige verschijning zoals met vele steroïden, waarbij het wordt gemaakt zeer tijdens de voorbereiding voor een competiton interessant. In deze fase is het vooral belangrijk om het oestrogeenniveau sinds oestrogeenprogramma's zo laag mogelijk te houden het lichaam om water op te slaan zelfs als het dieet calorie-reduced is. In combinatie met een dieet, helpt Oxandrolone om de spieren hard en gescheurd te maken. Hoewel Oxandrolone zelf geen vet opsplitst, speelt het een indirecte rol in dit proces omdat de substantie vaak de eetlust van de atleet onderdrukt. Oxandrolone kan wat opzwellen ook veroorzaken dat in severatatleten in misselijkheid en het braken resulteert wanneer de tabletten met maaltijd worden genomen. De bijsluiter van Italiaanse Oxandrolone neemt nota van zijn effect op de activiteit van het maagdarmkanaal. Sommige atleten melden zo voortdurende diarree. Hoewel deze symptomen niet zeer prettig zijn helpen zij nog het vet van de atletenopsplitsing en worden harder. Zij die voor de concurrentie uitwerken of geinteresseerd in het bereiken van kwaliteitsspieren zijn zouden Oxandrolone met steroïden zoals Winstrol, Parabolan, Masterject, Primobolan-Depot, en Testosteronpropionaat moeten combineren. Een stapel van 50 mg Winstrol om de twee dagen, 50 van het Testosteronmg propionaat om de twee dagen, en 25 mg Oxandrolone is elke dag efficiënt gebleken. Een ander voordeel van nonaromatization van Oxandrolone is dat de atleten die aan hoge bloeddruk lijden of gynecomastia van de zwezerikklieren wanneer het nemen van sterkere androgene steroïden ontwikkelen deze bijwerkingen met een deze samenstelling niet zullen hebben. De stapel Oxandrolone/deca-Durabolin is een welkom alternatief voor deze groep atleten of voor atleten die tekens van slechte gezondheid tonen tijdens massaopbouw met testosteron, Dianabol (D -D-bol), of Anadrol. De atleten meer dan veertig zouden Oxandrolone hoofdzakelijk moeten gebruiken.

De derde reden die goed voor een opname van Oxandrolone spreekt is dat zelfs in een zeer hoge dosering deze samenstelling niet de eigen het testosteronproductie van het lichaam beïnvloedt. Om dit duidelijk te maken: Oxandrolone onderdrukt niet de eigen het hormoonproductie van het lichaam. De reden is dat het niet heeft negatief mechanisme op de hypothalamohypophysial testicular as terugkoppelen betekent, die dat tijdens de opname van Oxandrolone, in tegenstelling tot tijdens de opname van de meeste anabole steroïden, de testikels signaleren de hypothalamus om niet of de versie van GnRH (gonadotropin die hormoon vrijgeeft) en LHRH die (hormon vrijgevend hormoon luteinizing) te verminderen tegen te houden. Deze speciale eigenschap van Oxandrolone kan worden verklaard door het feit dat de substantie niet in wordt omgezet.

Om deze reden combineert Oxandrolone zeer goed met Andriol, aangezien Andriol niet in een dosering van zelfs 240 mg dagelijks aromatiseert en slechts lichte invloed op de hormoonproductie heeft. De dagelijkse inname van 280 mg Andriol en 25 mg Oxandrolone resulteert in een goede aanwinst in sterkte en, in steroid beginners, ook in spiermassa zonder bovenmatig waterbehoud en zonder significante invloed bij de testosteronproductie. Zoals voor de dosering van Oxandrolone, schijnen 8-12 tabletten bij mannen en 5-6 tabletten in vrouwen om de beste resultaten te brengen. De vuistregel is om 0.125mg/pound van lichaamsgewicht te nemen dagelijks succesvol in klinische tests gebleken. De tabletten worden normaal genomen twee tot drie keer dagelijks na maaltijd waarbij een optimale absorptie van de substantie wordt verzekerd. Zij die de reeds besproken gastro-intestinale pijn wanneer het nemen van Oxandrolone krijgen zijn beter van het nemen van de tabletten één tot twee uren na een maaltijd of het overschakelen op een andere campound.

Aangezien Oxandrolone slechts lichtjes giftig is en gewoonlijk weinig bijwerkingen toont wordt het gebruikt door verscheidene atleten gedurende een langere periode ot tijd. Nochtans zou Oxandrolone niet voor verscheidene opeenvolgende maanden, sinds moeten worden genomen, zoals met bijna alle mondelinge steroïden het 17 alpha- alkylated en zo levergifstof is. Oxandrolone is een remedie voor alle doeleinden die, afhankelijk van het doel van de atleet, zeer veelzijdig is. De vrouwen die gevoelig aan de opname van anabole steroïden reageren bereiken goede resultaten wanneer het combineren van de Lusjes en/of de Clenbuterol van Oxandrolone/Primobolan, zonder het lijden aan de gebruikelijke virilizationsymptomen. De vrouwen, zouden nochtans niet meer dan 6 tabletten dagelijks moeten nemen. Anders, androgeen-veroorzaakt bijwerkingen zoals acne, kunnen de diepe stem, de clitorial hypertrofie of de verhoogde groei van lichaamshaar voorkomen.

Soortnaam: oxandrolone

In tegenstelling tot de meeste mondelinge steroïden, die Klasse II steroïden die het grootste deel van hun anabool effect geven door middelen buiten de androgen receptor (AR) zijn, schijnt het dat oxandrolone waarschijnlijk goede band aan AR heeft, en is daarom een Klasse I steroïden, terwijl het hebben van weinig ander effect. Alleen wordt het beschouwd als om zwakke anabool.

Gedeeltelijk is dit toe te schrijven aan zijn duidelijk gebrek aan niet-AR-bemiddelde activiteit. Dit kan natuurlijk worden verbeterd door met een Klasse II steroïden zoals dianabol, anadrol, 4-ADVERTENTIE, of noch-4-advertentie te stapelen: de laatstgenoemde twee steroïden vereisen hoge bloedniveaus die niet door mondeling gebruik van het poeder worden verkregen.

Het andere deel van de reden voor dit is dat de bodybuilders ongelukkige en onredelijke vergelijkingen wanneer het beoordelen van anabole steroïden maken. Als zeg doet 8 tabletten per dag weinig, dan wordt de drug uitgesproken nutteloos of zwak door de gebruiker. Maar dat is slechts 20 mg/dag, of 140 mg/week. 140 mg/week-geeft het testosteron veel resultaten? Nr. Weinig anabole steroïden geven dramatische resultaten bij die dosis. Per milligram is de kracht redelijk, maar elke individuele tablet is zwak omdat de dosering klein is.

Wegens zijn hoge prijs, hebben zeer weinig bodybuilders grote dosissen oxandrolone genomen. Er is één enkel geval in de medische literatuur (Forbes et al.) waar men dat een concurrerende atleet zelf-beheerde 150 mg-oxandrolone per dag met opmerkelijke aanwinsten rapporteert. Dit is van onzekere geloofwaardigheid omdat tenzij het urineonderzoek werd gedaan verifiëren dat geen andere steroïden werden genomen, er geen manier is bepaald te zijn dat de atleet echt meer drugs niet nam dan hij rapporteerde. In elk geval, aan huidige prijzen, slechts vrij kon zich rijk zulk een dosis veroorloven. Ik heb persoonlijk 150 mg/dag geprobeerd en als het enigszins, maar niet dramatisch zo, en niet een aangewezen regime efficiënt beschouwd.

Oxandrolone aromatiseert niet of zet in DHT om, en heeft een langere halveringstijd dan Dianabol - 8 uren versus 4 uren. Aldus, is een gematigde die dosis in de ochtend wordt genomen grotendeels uit het systeem 's nachts, levert nog redelijke niveaus in de loop van de dag van androgen en vroege avond.

Oxandrolone deelt de problemen van de levergiftigheid gemeenschappelijk voor 17 alkylated steroïden. In één keer dacht men dat het niet, maar zowel heeft de klinische als praktische ervaring met Oxandrin aangetoond dat bij dosissen 40 mg/dag en hoger, de levergiftigheid inderdaad een kwestie met verlengd gebruik is.

Primobolan, geloof ik, zou als een superieure samenstelling moeten worden beschouwd, die dezelfde activiteit aanbiedt aan (gewoonlijk) een lagere prijs en zonder de alkylated-giftigheidskwestie.

Effectieve dosis: (optimaal) 100mgs

Het actieve Leven: <16hours>

Opsporingstijd: tot 8 weken

Weken: 1-5: Anavar (Oxymetholone) 50mg Elke Dag

Anavar/Oxandrolone/Oxandrin

Beschrijving:

door Rekening Roberts - in tegenstelling tot de meeste mondelinge steroïden, die Klasse II steroïden die het grootste deel van hun anabool effect geven door middelen buiten de androgen receptor (AR) zijn, schijnt het dat oxandrolone waarschijnlijk goede band aan AR heeft, en is daarom een Klasse I steroïden, terwijl het hebben van weinig ander effect. Alleen wordt het beschouwd als om zwakke anabool.

Gedeeltelijk is dit toe te schrijven aan zijn duidelijk gebrek aan niet-AR-bemiddelde activiteit. Dit kan natuurlijk worden verbeterd door met een Klasse II steroïden zoals Dianabol, Anadrol te stapelen? , 4-ADVERTENTIE, of noch-4-advertentie: de laatstgenoemde twee steroïden vereisen hoge bloedniveaus die niet door mondeling gebruik van het poeder worden verkregen.

Het andere deel van de reden voor dit is dat de bodybuilders ongelukkige en onredelijke vergelijkingen wanneer het beoordelen van anabole steroïden maken. Als zeg doet 8 tabletten per dag weinig, dan wordt de drug uitgesproken nutteloos of zwak door de gebruiker. Maar dat is slechts 20 mg/dag, of 140 mg/week. 140 mg/week-geeft het testosteron veel resultaten? Nr. Weinig anabole steroïden geven dramatische resultaten bij die dosis. Per milligram is de kracht redelijk, maar elke individuele tablet is zwak omdat de dosering klein is.

Wegens zijn hoge prijs, hebben zeer weinig bodybuilders grote dosissen oxandrolone genomen. Er is één enkel geval in de medische literatuur (Forbes et al.) waar men dat een concurrerende atleet zelf-beheerde 150 mg-oxandrolone per dag met opmerkelijke aanwinsten rapporteert. Dit is van onzekere geloofwaardigheid omdat tenzij het urineonderzoek werd gedaan verifiëren dat geen andere steroïden werden genomen, er geen manier is bepaald te zijn dat de atleet echt meer drugs niet nam dan hij rapporteerde. In elk geval, aan huidige prijzen, slechts vrij kon zich rijk zulk een dosis veroorloven. Ik heb persoonlijk 150 mg/dag geprobeerd en als het enigszins, maar niet dramatisch zo, en niet een aangewezen regime efficiënt beschouwd.

Oxandrolone aromatiseert niet of zet in DHT om, en heeft een langere halveringstijd dan Dianabol - 8 uren versus 4 uren. Aldus, is een gematigde die dosis in de ochtend wordt genomen grotendeels uit het systeem 's nachts, levert nog redelijke niveaus in de loop van de dag van androgen en vroege avond.

Oxandrolone deelt de problemen van de levergiftigheid gemeenschappelijk voor 17 alkylated steroïden. In één keer dacht men dat het niet, maar zowel heeft de klinische als praktische ervaring met Oxandrin aangetoond dat bij dosissen 40 mg/dag en hoger, de levergiftigheid inderdaad een kwestie met verlengd gebruik is.

Primobolan, geloof ik, zou als een superieure samenstelling moeten worden beschouwd, die dezelfde activiteit aanbiedt aan (gewoonlijk) een lagere prijs en zonder de alkylated-giftigheidskwestie.

Anavar (Oxandrolone)

Anavar, oxandrolone, tabletten. Elke Anavar-tablet bevat 2,5 mg. oxandrolone. Anavar, merknaam Bonavar, komt in pakken van 50 tabletten en door Lichaam Research Ltd., Thailand vervaardigd.

Gemeenschappelijke gebruik en aanwijzingen voor Anavar, oxandrolone

Oxandrolone is vaak gebruikt als de groei bevorderende agent in de therapie van jongens met de groeivertragingen in adolescentie. Oxandrolone wordt ook gebruikt in het behandelen van beïnvloede meisjes met het syndroom van de Keerder, een andere groei-vertraging kwaal. In zwaarlijvige individuen, is mondelinge oxandrolone getoond om onderhuids buikvet te verminderen meer dan Testosteron enanthate of gewichts alleen verlies, en het neigde ook om gunstige veranderingen in diepgeworteld vet te veroorzaken.

De atleten houden van oxandrolone om drie redenen. Eerst, oxandrolone een sterke sterkteaanwinst door de fosfocreatinesynthese in de spiercel te bevorderen veroorzaakt zonder water in de verbindingen en de spieren te deponeren.

Ten tweede, is oxandrolone één van de zeer weinig steroïden die niet in oestrogeen, bij enige dosering aromatiseert, die diverse voordelen voor de atleet heeft.

De derde reden voor de populariteit van Anavar is dat oxandrolone niet de eigen het testosteronproductie van het lichaam beïnvloedt.

Een geschikte dosering van Anavar voor een mannelijke atleet is 0,125 mg. /pound lichaamsgewicht per dag. De vrouwen zouden niet meer dan over de helft van die dosering moeten nemen, niettemin. Anavar wordt normaal genomen twee tot drie keer dagelijks na maaltijd waarbij een optimale absorptie van oxandrolone wordt verzekerd.

Oxandrolone kan gastro-intestinale problemen die zich van een sensatie van maagvolheid uitstrekken aan eetlustafschaffing, misselijkheid, en diarree geven.

Meer informatie over Anavar (Oxandrolone):

Anavar (Oxandrolone) extra informatie

Gemeenschappelijk gebruik

Oxandrolone is één van de weinig steroïden, die niet het vroege belemmeren van de groei in kinderen veroorzaakt aangezien het te vroeg niet de epiphysial de groeiplaten sluit. Om deze reden wordt oxandrolone meestal gebruikt in kinderen om de groei te bevorderen en in vrouwen om osteoporose te verhinderen. In zwaarlijvige individuen, is mondelinge oxandrolone getoond om onderhuids buikvet te verminderen meer dan testosteron enanthate of gewichts alleen verlies, en het neigde ook om gunstige veranderingen in diepgeworteld vet te veroorzaken.

De atleten houden van oxandrolone om drie redenen. Eerst, oxandrolone een sterke sterkteaanwinst door de fosfocreatinesynthese in de spiercel te bevorderen veroorzaakt zonder water in de verbindingen en de spieren te deponeren.

Ten tweede, is oxandrolone één van de zeer weinig steroïden die niet in oestrogeen, bij enige dosering aromatiseert, die diverse voordelen voor de atleet heeft.

De derde reden voor de populariteit van Anavar is dat oxandrolone niet de eigen het testosteronproductie van het lichaam beïnvloedt. Deze speciale eigenschap van Anavar kan worden verklaard door het feit dat oxandrolone niet in oestrogeen wordt omgezet.

Oxandrolone veroorzaakt zeer lichte virilizationsymptomen, al dan niet. Dit kenmerk maakt tot Anavar een goedgekeurde remedie voor vrouwelijke atleten aangezien, bij een dagelijkse dosis die 10-15 mg., de symptomen slechts zelden worden waargenomen masculinizing.

Richtingen

Anavar, merknaam Bonavar, als tablet, die 2,5 mg bevat. oxandrolone, om mondeling te nemen.

Anavar zou twee tot drie keer dagelijks na maaltijd moeten worden genomen waarbij een optimale absorptie van oxandrolone wordt verzekerd. De gemeenschappelijke dosering is 8-12 tabletten bij mannen en 5-6 tabletten in vrouwen. De vuistregel is om 0,125 mg. /pound lichaamsgewicht te nemen dagelijks succesvol in klinische tests gebleken.

Anavar kan met bijna een andere steroïden zoals Winstrol, Deca-durabolin, Dianabol, of Anadrol worden gecombineerd.

Als u een dosis mist, neem het zodra herinnerd als het binnen een uur of zo is. Als u zich niet tot later herinnert, sla de gemiste dosis over en hervat uw gebruikelijk het doseren programma. „Dubbel-op“ de dosis de achterstand in loop niet.

Voorzorgsmaatregelen

De vrouwen zouden niet meer dan 15 mg moeten nemen. dagelijks anders, androgeen-veroorzaakt bijwerkingen zoals acne, kunnen de diepe stem, de clitorial hypertrofie of de verhoogde groei van lichaamshaar voorkomen.

Aangezien oxandrolone slechts lichtjes giftig is en gewoonlijk weinig bijwerkingen toont, gebruiken verscheidene atleten het gedurende een langere periode van tijd. Nochtans zou Anavar niet voor verscheidene opeenvolgende maanden, sinds moeten worden genomen, zoals met bijna alle mondelinge steroïden het 1 7 alpha- alkylated en zo levergifstof is.

Mogelijke bijwerkingen

Oxandrolone kan gastro-intestinale problemen die zich van een sensatie van maagvolheid uitstrekken aan eetlustafschaffing, misselijkheid, en diarree geven. De symptomen kunnen worden verminderd door de tabletten één-twee uren na de maaltijd te nemen.

Oxandrolone heeft negatieve gevolgen voor bloedlipiden.

In wijfjes, kan de dosering boven 15 mg./day gezichtshaar, verdieping van de stem, clitoral hypertrofie, en acne veroorzaken.

Als u andere hierboven vermelde gevolgen niet opmerkt, contacteer uw arts.

Overdosis

Als de overdosis van anavar wordt verdacht, contacteer onmiddellijk uw lokale het centrum of de noodsituatieruimte van de vergiftcontrole.

Extra informatie

Houd oxandrolone in een strak gesloten container en uit bereik van kinderen. Sla oxandrolone bij kamertemperatuur en vanaf bovenmatige hitte en vochtigheid (niet in de badkamers) op.

Nota

De bovengenoemde informatie is bedoeld aan te vullen, niet substituut voor, de deskundigheid en het oordeel van uw arts, of andere beroepsbeoefenaar. Het zou niet moeten worden ontleed om erop te wijzen dat het gebruik van oxandrolone veilig, aangewezen, of efficiënt is voor u. Raadpleeg uw beroepsbeoefenaar alvorens anavar te gebruiken.

Beste Kwaliteit Oxandrolone/Anavar CAS: 53-39-4 poeder Anavar voor de Spiergroei 0

E-mail: doublewin-eunice@nandrolonesteroid.com

WhatsApp: +86 17683962426

Skype: eunice1998

Methandrostenolone Dianabol 20mg/tablet 50tablets
Methandrostenolone Dianabol 25mg/tablet 100tablets
4-chlorodehydromethyltestosterone Turinabol 10mg/tablet 50tablets
4-chlorodehydromethyltestosterone Turinabol 40mg/tablet 100tablets
Mesterolone Proviron 25mg/tablet 50tablets
Mesterolone Proviron 50mg/tablet 100tablets
Stanozolol Winstrol 50mg/tablet 50tablets
Stanozolol Winstrol 50mg/tablet 100tablets
Stanozolol Winstrol 10mg/tablet 100tablets
Oxandrolone Anavar 10mg/tablet 50tablets
Oxandrolone Anavar 25mg/tablet 100tablets
Oxandrolone Anavar 50mg/tablet 100tablets
Clomiphene Clomid 50mg/tablet 50tablets
Clomiphene Clomid 50mg/tablet 100tablets
Oxymetholone Anadrol 50mg/tablet 50tablets
Oxymetholone Anadrol 50mg/tablet 100tablets
Tamoxifen Nolvadex 10mg/tablet 50tablets
Tamoxifen Nolvadex 20mg/tablet 100tablets
Anastrozole Arimidex 1mg/tablet 50tablets
Anastrozole Arimidex 1mg/tablet 100tablets
Methenolone Primobolan 10mg/tablet 50tablets
Liothyronine Thyro3 25mcg/tablet 50tablets
Clenbuterol Clenbutrol 50mcg/tablet 50tablets
Clenbuterol Clenbutrol 40mcg/tablet 100tablets
Exemestane Aromasin 25mg/tablet 100tablets
2,4-dinitrophenyl 2,4-dnp 200mg/tablet 50tablets
Fluoxymesterone Halotestin 10mg/tablet 100tablets
Tadalafil Cialis 20mg/tablet 100tablets
Viagra Sildenafil 100mg/tablet 100tablets
Haanbommen 20mg+50mg

20mg

Cialis+50mg Viagra-tablet

100tablets
T3 Liothyroninenatrium 50mcg/tablet 100tablets
het meest methyltest Methyltestosterone 10mg/tablet 100tablets
Letrozole Letrozole 2.5mg/tablet 100tablets

Ordestap:

1: Na onze quation, zult u verkiezen of niet goed te keuren.

2: Als u beslist een poging te hebben, verkies een betalingswijze om voor de orde te betalen.

3: Wij zullen verstuurden het pakket in 24hours nadat wij de betaling ontvingen, dan verzonden het het volgen aantal met verpakkingsdetail naar u via MAI zullen.

4: Wij zullen helpen het pakket volgen tot u succesvol het ontvangt, als het ongeval gebeurt, wij zal zien de reden te beslissen kostenloos kwalijk genomen of kwalijk genomen half-price.


Onze Concurrentievoordelen:
1. Rijke ervaring: wij specialiseren ons in dit gebied vele jaren, zijn onze steroïden uitgevoerd bijna over de wereld. Zoals de V.S., Canada, het UK, Brazilië, Duitsland, Rusland, Australië, Griekenland, Polen, Bulgarije, Roemenië, Nederland, Zweden, de Oekraïne, Letland, Litouwen, Ierland, Oostenrijk, Iran, Turkije, Mexico, Thailand, India, Maleisië, Singapore, andere Midden-Oostenlanden, Europese landen, Amerikaanse landen en meer Gebieden.
2. Grote kwaliteit: Hoge zuiverheid en Gunstige prijs. De goede kwaliteit is de eerste basis van ons succes. Elk van onze producten geniet van hoge zuiverheid. Aldus, kan het uw vraag ervoor zorgen. Welkom orde de steekproeven, MOQ enkel 10 gram.
3. Veilige en snelle levering: Veel verschillende discrete veilige verpakkingsmethodes, ervaring in het kiezen van uitdrukkelijk, 4~7 dagen om aan te komen, succesvol tarief 99%.
4. Ervaringsorde en samenwerking: Naast ruw poeder, bieden wij hormoonoplossing en Recepten aan. Wij kunnen u onderwijzen of bespreken hoe te om hormoonoplossing op de plaats te maken. Om het even welke bespreking en vraag zijn welkom!

Verpakking & de Dienst:
1. Massavoorraad, om levering onmiddellijk ervoor te zorgen elke dag wanneer de betaling wordt gedaan.
2. Jarenlang zijn bezig geweestd met dit gebied, hebben wij verfijnde en professionele logistiekafdeling, die veilige en snelle levering kan waarborgen.
3. Goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team dat genoeg professioneel is om u te verstrekken een veilig pakket. Het vermijdt ook heel wat noodsituatie gebeurt tijdens de levering zodat de hoge douanepas gewaarborgd is. Unieke manieren om 10grams aan 20 kilogram te verschepen poeder (of 100ml aan 30 Litervloeistoffen) in één keer aan uw bestemming.
4. De verpakkingsbeelden en het vastspijkeren het aantal worden verstrekt binnen 24 uren zodra ontvangend de betaling. De bijgewerkte trackingcode zal worden verstrekt elke andere dag enkel voor u een palm van uw pakket kan houden.
5. De perfecte naverkoopdienst: Om het even welke vragen of problemen gebeurden na het ontvangen van het product.
Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. 24/7 online om uw diverse problemen op te lossen!

Contactgegevens
Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd.

Contactpersoon: Eunice

Tel.: +86 17683962426

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)