Co. van Shanghai Doublewin Biotech, Ltd.

Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Thuis ProductenTestosteronsteroïden

Ruwe Hormoon Anabole Androgene Steroïden, Dianabol 72-63-9 D -D-bol Geslachtsdrugs Injecteerbare Metandienone

Ruwe Hormoon Anabole Androgene Steroïden, Dianabol 72-63-9 D -D-bol Geslachtsdrugs Injecteerbare Metandienone

 • Ruwe Hormoon Anabole Androgene Steroïden, Dianabol 72-63-9 D -D-bol Geslachtsdrugs Injecteerbare Metandienone
 • Ruwe Hormoon Anabole Androgene Steroïden, Dianabol 72-63-9 D -D-bol Geslachtsdrugs Injecteerbare Metandienone
 • Ruwe Hormoon Anabole Androgene Steroïden, Dianabol 72-63-9 D -D-bol Geslachtsdrugs Injecteerbare Metandienone
 • Ruwe Hormoon Anabole Androgene Steroïden, Dianabol 72-63-9 D -D-bol Geslachtsdrugs Injecteerbare Metandienone
Ruwe Hormoon Anabole Androgene Steroïden, Dianabol 72-63-9 D -D-bol Geslachtsdrugs Injecteerbare Metandienone
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Doublewin
Certificering: GMP,SGS,UKAS,ISO
Modelnummer: 72-63-9
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10g
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: volgens uw vereisten
Levertijd: Verscheept binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, Bankoverdracht, Bitcoin
Levering vermogen: 1000kg/Month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Chemische Naam: Metandienone Synoniem: Dianabol
Cas: 72-63-9 Moleculaire formule: C20H32O2
Molecuulgewicht: 304.47 Analyse: 99.5%
Verschijning: Wit poeder Oorsprong: CHINA
Hoog licht:

Dianabol

,

Metandienone

,

CAS 72-63-9

Anabool Androgeen Steroïden 72-63-9 D -D-bol Trenbolone Poeder Dianabol, de Ruwe Mondelinge Steroïden van Hormoonmethandrostenolone

1. Snel Detail:

Productnaam Metandienonefabriek het Leveren
Andere naam Dianabol
CAS-registeraantal 72-63-9
EINECS 200-787-2
Moleculaire formule C20H28O2
Molecuulgewicht 300.43512
Moleculaire structuur 72-63-9 het Poeder Dianabol, de Ruwe Mondelinge Steroïden van D -D-bol Trenbolone van Hormoonmethandrostenolone
Smeltpunt 165-166 °C
Specifieke optische omwenteling +9.3°
Analyse 98%

2. Productomschrijving:

Dianabol, of D -D-bol, zijn een sterke steroid samenstelling geschikt om grote aanwinsten in spiermassa te veroorzaken. Het is ook één van de oudste steroid gecreeerde samenstellingen, en ondanks de jaren van verbetering van steroid technologie, wordt D -D-bol nog algemeen gebruikt. De bijwerkingen van gebruik D -D-bol zijn gematigd, hoewel het aan de lever giftig is en de hoge dosissen niet worden geadviseerd. Dianabol wordt vaak gebruikt door lichaamsbouwers en atleten om de aanwinsten van de beginspier te schoppen of als brug tussen cycli van andere drugs om aanwinsten te handhaven.

Dianabol is de oude Ciba-merknaam voor mondelinge steroid methandrostenolone. Het is een derivaat van testosteron, tentoonstellend sterke anabole en gematigde androgene eigenschappen. Deze samenstelling werd eerst ter beschikking gesteld in 1960, en het snel werd de meest goedgekeurde en wijd gebruikte anabole steroïden in alle vormen van atletiek. Dit is waarschijnlijk toe te schrijven aan het feit dat het zowel makkelijk te gebruiken als uiterst efficiënt is. In de V.S. Dianabol-had de productie meteorische geschiedenis, die toen uit het zicht snel dalend al geruime tijd exploderen. Velen waren zenuwachtig in recente 80 ′ s toen laatste van generics van de V.S. werd verwijderd uit apotheekplanken, de medische gemeenschap die geen rechtmatig gebruik voor de drug meer vinden. Maar het feit dat Dianabol van de markt van de V.S. meer dan 10 jaar nu is geweest heeft zijn populariteit niet gesneden. Het blijft de het meest meestal gebruikte zwarte markt mondelinge steroïden in de V.S. Zolang er landen die deze steroïden vervaardigen zijn, zal het waarschijnlijk zo blijven.

Gelijkaardig aan testosteron en Anadrol 50, Dianabol is machtige steroïden, maar ook één die merkbare bijwerkingen bewerkstelligt. Voor aanzetten is methandrostenolone vrij estrogenic. Gynecomastia is vaak een zorg tijdens behandeling, en kan in een cyclus (in het bijzonder wanneer de hogere dosissen worden gebruikt) vrij vroeg voorstellen. Tegelijkertijd kan het waterbehoud een uitgesproken probleem worden, veroorzakend een opmerkelijk verlies van spierdefinitie aangezien zowel het onderhuidse water als het vet bouwen. De gevoelige individuen kunnen daarom het oestrogeen onder controle met de toevoeging van een anti-oestrogeen zoals Nolvadex en/of Proviron willen houden. De sterkere drugs Arimidex, Femara, of Aromasin (antiaromatase) zouden een betere keus als beschikbaar zijn.

Bovendien zijn de androgene bijwerkingen gemeenschappelijk met deze substantie, en kunnen periodes van olieachtige huid, acne en lichaam/de gezichtshaargroei omvatten. De agressie kan ook met machtige steroïden zoals dit worden verhoogd, zodat zou het wijs zijn om uw regeling niet te laten voor slechter tijdens een cyclus veranderen. Met Dianabol is er ook de mogelijkheid om een mannelijke voorwaarde van de patroonkaalheid te verergeren. De gevoelige individuen kunnen daarom wensen om deze drug te vermijden en voor mildere anabool zoals deca-Durabolin te opteren. Terwijl Dianabol in meer machtige steroïden via interactie met alpha- reductase 5 anzyme (hetzelfde enzym verantwoordelijk voor het omzetten van testosteron in dihydrotestosterone) omzet, heeft het uiterst weinig affiniteit om dit in het menselijke lichaam te doen. Androgene metabolite 5alpha dihydromethandrostenolone wordt daarom in het gunstigste geval geproduceerd slechts in spoorbedragen. Daarom zou het gebruik van Proscar/Propecia geen echt doel dienen.

Zijnd matig androgeen, is Dianabol werkelijk slechts populaire steroïden met mensen. Wanneer gebruikt door vrouwen, zijn de sterke virilizationsymptomen natuurlijk een mogelijk resultaat. Sommigen nochtans experimenteren met het, en vinden lage dosissen (5mg) deze steroïden uiterst krachtig voor de nieuwe spiergroei. Wanneer genomen, Dianabol uitzonderlijke massa en sterkteaanwinsten zal veroorzaken. Het is doeltreffendheid vaak wordt vergeleken bij andere sterke steroïden zoals testosteron en Anadrol 50, en het is eveneens een populaire keus voor het ophopen doeleinden. Een dagelijkse dosering van 20-40mg is genoeg om bijna om het even wie dramatische resultaten te geven. Sommigen wagen veel hoger in dosering, maar deze praktijk leidt gewoonlijk tot een diepgaandere weerslag van bijwerkingen. Het combineert bovendien goed met een aantal andere steroïden. Het wordt genoteerd om zich bijzonder goed met milde anabole deca-Durabolin te mengen. Samen kan men een uitzonderlijke spier en sterkteaanwinsten verwachten, met bijwerkingen niet veel slechter dan van alleen Dianabol zou denken. Voor al uit massa, kan een lange ester van het acterentestosteron zoals enanthate worden gebruikt. Met de zo ook hoge estrogenic/androgene eigenschappen van dit androgen, kunnen de bijwerkingen met zulk een combinatie extreem zijn nochtans. De aanwinsten zouden ook groot zijn, wat gewoonlijk zulk een inspanning aan de gebruiker lonend maakt. Zoals vroeger besproken, kunnen de assistentdrugs worden toegevoegd om de bijwerkingen te verminderen verbonden aan dit soort cyclus.

om mondeling beleid te weerstaan, is deze alkylated samenstelling c17-alpha-. Wij weten dat deze wijziging de drug tegen het zijn deactivering door de lever die beschermt (bijna alle drugingang in de bloedsomloop toestaan), nochtans kan het ook aan dit orgaan giftig zijn. De verlengde blootstelling aan de alpha- alkylated substanties van c17 kan in daadwerkelijke schade, misschien zelfs de ontwikkeling van bepaalde soorten kanker resulteren. Om brandkast te zijn zou men de arts een paar tijden tijdens elke cyclus kunnen willen bezoeken om een oog op hun waarden van het leverenzym te houden. De cycli zouden ook kort moeten worden gehouden, gewoonlijk minder dan 8 weken lang vermijden berokkenend om het even welke merkbare schade. De geelzucht (bile-duct obstakel) is gewoonlijk het eerste zichtbare teken van leverprobleem, en zou moeten worden gekeken uit voor. Deze voorwaarde veroorzaakt het ongebruikelijke vergelen van de huid, aangezien het lichaam de bilirubine van de probleemverwerking heeft. Naast de huid, kan het wit van de ogen ook vergelen, een duidelijke indicator van probleem. Indien dit voorkomt zou de drug onmiddellijk moeten worden beëindigd en een bezochte arts. Dit is gewoonlijk een punt waar de verdere, permanente schade kan worden vermeden.

Het is ook interessant om op te merken dat methandrostenolone structureel identiek aan boldenone is (EQ), behalve dat bevat het de toegevoegde alpha- alkyl hierboven besproken groep van c17. Dit feit maakt het effect duidelijk van het veranderen van steroïden op zulke wijze, aangezien deze twee samenstellingen om zeer verschillend in het lichaam schijnen te handelen. De belangrijkste ongelijkheid schijnt om in de tendens voor estrogenic bijwerkingen te liggen, die om veel meer met Dianabol schijnt worden uitgesproken. Equipoise is het geweten op deze wijze vrij mild om te zijn, en de gebruikers daarom nemen algemeen deze drug zonder enige behoefte van een anti-oestrogeen. Dianabol is meer estrogenic niet omdat het gemakkelijker, als in feite alpha- methylgroep 17 en dubbele band c1-2 beide langzaam het proces van aromatisatie wordt gearomatiseerd. Het probleem is dat methandrostenolone in l7alpha-methylestradiol, een biologisch meer actieve vorm van oestrogeen dan regelmatige estradiol omzet. Maar Dianabol schijnt ook meer machtig in termen van spiermassa in vergelijking met boldenone te zijn, ondersteunend het begrip dat het oestrogeen een belangrijke rol in anabolism speelt. In feite verschillen boldenone en methandrostenolone zo veel in hun kracht als anabolics dat twee zelden niettemin van zoals verwant zijn. Dientengevolge, is het gebruik van Dianabol typisch beperkt tot het ophopen fasen van opleiding terwijl Equipoise wordt beschouwd uitstekende als knipsel of mager-massa de bouwsteroïden.

De halveringstijd van Dianabol is slechts ongeveer 3 tot 4 uren, een vrij korte tijd. Dit betekent dat één enkel dagelijks doseringsprogramma een variërend bloedniveau, met voor- en tegenspoed de hele dag zal veroorzaken. De gebruiker heeft eveneens een keus, of in de loop van de dag verdeeld de tabletten of om hen in één keer te nemen allen. De gebruikelijke aanbeveling is hen te verdelen en geweest om de concentratie in uw bloed te proberen te regelen. Dit nochtans, zal een lager piekbloedniveau dan veroorzaken als de tabletten in één keer werden genomen, zodat kan er een handel - weg met deze optie zijn. De steroid onderzoeker Bill Roberts wijst ook erop dat een enig-episode het doseren programma een minder dramatische invloed op de hypothalamic-slijmachtig-testicular as zou moeten hebben, aangezien er een voldoende periode elke dag is waar steroid hormoonniveaus niet uiterst overdreven zijn. Ik neig de hormonale te betwijfelen stabiliteit tijdens zulk een cyclus kan worden gehandhaafd nochtans, maar opmerkt dat het anecdotische bewijsmateriaal vaak nog enige dagelijkse dosissen om voor algemene resultaten beter steunt te zijn. Misschien is dit de betere optie. Aangezien wij het weten zal de bloedconcentratie ongeveer 1,5 tot 3 uren na beleid een hoogtepunt bereiken, kunnen wij de beste tijd verder benieuwd zijn om onze tabletten te nemen. Het schijnt logisch dat nemend de pillen eerder op de dag, bij voorkeur wat tijd alvorens op te leiden, optimaal zou zijn. Dit zou toestaan een aanzienlijk aantal daguren voor een androgen rijk metabolisme om het begrijpen te verhogen van voedingsmiddelen, vooral de kritieke uren die opleiding volgen.

Ruwe Hormoon Anabole Androgene Steroïden, Dianabol 72-63-9 D -D-bol Geslachtsdrugs Injecteerbare Metandienone 1

E-mail: doublewin-eunice@nandrolonesteroid.com

WhatsApp: +86 17683962426

Skype: eunice1998

Wij leveren ook
Mondelinge Producten Oxandrolone (Anavar) Stanozolol (Winstrol)
Oxymetholone (Anadrol) Dianabol (Methandrostenolone)
Testosteron Testbasis 17-methyltestostero (methyltestosterone)
Test Enanthate terone 17α-methyl-Testos
Testacetaat Mondelinge turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
Testpropionaat Turinabol (Chloroterone-Acetaat, Clostebol-Acetaat)
(Test Phenylpropionate)
Test Isocaproate Hexadrone
Test Decanoate Mesterolone (Proviron)
Test Undecanoate Test Cypionate
1-testosteron Test Sustanon 250
1-testosteron Cypionate 
Nandrolone Nandrolone Nandrolone Undecanoate
Nandrolonepropionaat Nandrolone Cypiontate
Nandrolone Decanoate (DECA) Stanolone (DHT)
Nandrolone Phenypropionate 
Mestanolone 
Boldenone Boldenonebasis 
Boldenonepropionaat 
Boldenone (Equipoise) Undecylenate 
Boldenone cypiontate 
Boldenoneacetaat 
Trenbolone Trenbolonebasis 
Trenboloneacetaat (Finaplix) 
Trenbolone enanthate (Parabolan) 
Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl 
Ti-bolone 
Methylstenbolone 
Methenolone Drostanolonepropionaat (Masteron p) 
Methenolone Enanthate Methenoloneacetaat
DH EA DHEA (Dehydroepiandrosterone) Epiandrosterone
1-DHEA Epiandrosteroneacetaat
4-DHEA 
7-Keto-DH EA 
  
Anderen Methyldienedione 2, 4-dinitrofenol
Trendione/Trenavar Dustasteride
6-OXO Des onide
11-OXO Triamcinolone
Epistane/Methylepitiostanol Finasteride
Androstatrienedione Cytomel, T3
 L-Thyroxine, T4
 Rimonabant
 L-Carnitine
Geslachtsversterker Flibanserin Acetildenafil (Hongdenafil)
De CIA lis (Tadalafil) Yohimbinehcl
Via gra (Silde nafil) Vardenafil (Le vitra)
 Macauittreksel
Pijnmoordenaar Benzocaine/Benzocaine-hcl Tetracaine/Tetracaine-HCL
Procaine/Procaine Hcl Bupivacaine/Bupivacaine HCL
Lidocaine HCL Articaine/Articaine hcl
Anti-oestrogeen Tamoxifencitraat (Nolvadex) Anastrozole (Arimidex)
Clomiphenecitraat (Clomid) Letrazole (Femara/voor mestane)
Exe mestane (Aromasin) 
Geneesmiddelen Phenacetin Raloxifenehcl
Theofylline
Het Fosfaat van het Dexamethasonenatrium Furazabol THP
Paracetamol Atorvastatincalcium
Pregabalin Lorcaserin
 Carbergoline
Veilige Organische Oplosmiddelen Gamma-Butyrolactones (GBLsolvents) Benzyl Alcohol (BEDELAARS)
1,4-Butanediol (BDO) Benzyl benzoate (BB)
Ethyloleaat (EO) Guaiacol
De Olie van het druivenzaad (GSO) Polyethyleenglycol (PIN)
 Polysorbate 80
H G H&Peptides HGH 176-191 2mg/vial Ipamorelin 2mg/vial
MGF PINmgf Hexarelin 2mg/vial
Cjc-1295/met DAC Sermorelin 2mg/vial
PT-141 10mg/vial Selank 5mg/vial
MT-1 MT-2 10mg/vial Follistatin 344
Ghrp-2 5mg/vial & 10mg/vial Follistatin 315
Ghrp-6 5mg/vial & 10mg/vial Eptifibatide
SARMs Aicar Mk-2866/Ostarine/Enobosarm
Andarine/S4 Rad-140
Andarine/gtx-007 SR9011
GW-501516 (cardarine) SR9009
Lgd-4033 Sunifiram
Mk-677/Ibutamoren/Nutrobal YK11Ordestap:

1: Na onze quation, zult u verkiezen of niet goed te keuren.

2: Als u beslist een poging te hebben, verkies een betalingswijze om voor de orde te betalen.

3: Wij zullen verstuurden het pakket in 24hours nadat wij de betaling ontvingen, dan verzonden het het volgen aantal met verpakkingsdetail naar u via MAI zullen.

4: Wij zullen helpen het pakket volgen tot u succesvol het ontvangt, als het ongeval gebeurt, wij zal zien de reden te beslissen kostenloos kwalijk genomen of kwalijk genomen half-price.


Onze Concurrentievoordelen:
1. Rijke ervaring: wij specialiseren ons in dit gebied vele jaren, zijn onze steroïden uitgevoerd bijna over de wereld. Zoals de V.S., Canada, het UK, Brazilië, Duitsland, Rusland, Australië, Griekenland, Polen, Bulgarije, Roemenië, Nederland, Zweden, de Oekraïne, Letland, Litouwen, Ierland, Oostenrijk, Iran, Turkije, Mexico, Thailand, India, Maleisië, Singapore, andere Midden-Oostenlanden, Europese landen, Amerikaanse landen en meer Gebieden.
2. Grote kwaliteit: Hoge zuiverheid en Gunstige prijs. De goede kwaliteit is de eerste basis van ons succes. Elk van onze producten geniet van hoge zuiverheid. Aldus, kan het uw vraag ervoor zorgen. Welkom orde de steekproeven, MOQ enkel 10 gram.
3. Veilige en snelle levering: Veel verschillende discrete veilige verpakkingsmethodes, ervaring in het kiezen van uitdrukkelijk, 4~7 dagen om aan te komen, succesvol tarief 99%.
4. Ervaringsorde en samenwerking: Naast ruw poeder, bieden wij hormoonoplossing en Recepten aan. Wij kunnen u of onderwijzen bespreken hoe te om hormoonoplossing op de plaats te maken. Om het even welke bespreking en vraag zijn welkom!

Verpakking & de Dienst:
1. Massavoorraad, om levering onmiddellijk ervoor te zorgen elke dag wanneer de betaling wordt gedaan.
2. Jarenlang zijn bezig geweestd met dit gebied, hebben wij verfijnde en professionele logistiekafdeling, die veilige en snelle levering kan waarborgen.
3. Goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team dat genoeg professioneel is om u te verstrekken een veilig pakket. Het vermijdt ook heel wat noodsituatie gebeurt tijdens de levering zodat de hoge douanepas gewaarborgd is. Unieke manieren om 10grams aan 20 kilogram te verschepen poeder (of 100ml aan 30 Litervloeistoffen) in één keer aan uw bestemming.
4. De verpakkingsbeelden en het vastspijkeren het aantal worden verstrekt binnen 24 uren zodra ontvangend de betaling. De bijgewerkte trackingcode zal worden verstrekt elke andere dag enkel voor u een palm van uw pakket kan houden.
5. De perfecte naverkoopdienst: Om het even welke vragen of problemen gebeurden na het ontvangen van het product.
Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. 24/7 online om uw diverse problemen op te lossen!

Contactgegevens
Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd.

Contactpersoon: Eunice

Tel.: +86 17683962426

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)