Co. van Shanghai Doublewin Biotech, Ltd.

Producten
Over ons
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Thuis

Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd. Fabrieksreis

Certifications
China Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd. certificaten
China Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd. certificaten
Customers Reviews
Hoog - kwaliteit. Ik heb uw poeder gebruikt, ben ik tevreden met het resultaat dat ik heb bereikt! Ik verheug me absoluut op opnieuw het kopen van u!

—— Abraham

Ik heb 500g Oxandrolone van uw bedrijf ontvangen. Het is zeer hoge zuiverheid en lost behoorlijk op. geen pijn wanneer injectie

—— Quintion

Alles is fantastisch. U biedt me altijd veilige verzending aan. Geen om het even welke douaneproblemen voor me. Ik waardeer het hoogst. Dank.

—— Humphrey

Hartelijk dank voor uw recept. U onderwees me hoe te om oplossing voor injectie te maken. Ik zal sterker dan voordien zijn.

—— Levi

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4
Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd. Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd. Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd. Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd.
fabriek tocht
ware huis
laboratorium
R&D TEAM

fabriek tocht

fabriek tocht

ware huis

ware huis

laboratorium

laboratorium

R&D TEAM

R&D TEAM

 • lopende band

  Met geavanceerde productietechnologie en materiaal, sterke technische kracht, prima laboratorium en inspectie
  materiaal. Kafen heeft zich tot een professionele fabriek vervaardigend anabool steroid poeder met de inspanningen en de bijdrage van verscheidene jaren van ervaren technici op verschillende gebieden ontwikkeld. Heeft de bedrijf aangesloten fabriek productiemateriaal en installaties, perfect kwaliteitsborging en controlesysteem, gehele reeks van Hoge druk Vloeibare Chromatografie/Gaschromatography/uv Spectrofotometer vooruitgegaan om efficiënte product analyse en controle te leiden. De bedrijffabriek heeft ISO9001-de certificatie van het kwaliteitssysteem en internationale KOSJER certificatie overgegaan.

 • OEM / ODM

  Onze fabriek heeft een volledige Q.A. & een Q.C.system. Wij bezitten gemachtigde reeksen van het analyseren van instrumenten met hoogte

  efficiency en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om te analyseren en te controleren

  producten.

 • R & D

  Het R&D-team is gestructureerd in drie secties, zich specialiseert in het gebied van Onderzoeklaboratorium, Proeffabriek, en Kwaliteitsonderzoek. Voor specifieke studies/projecten, werken wij gewoonlijk met de meest relevante lokale Universiteiten samen

  en het bekende Onderzoek Organizations.Chemists van de Onderzoeklaboratoria en zal Proeffabriek actief en dicht tijdens procesoverdracht samenwerken. Kafen Biotech heeft 450 technische personen in onderzoek en ontwikkeling die een diepgaande investering is om een regelmatige stroom van API te produceren.

Contactgegevens
Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Eunice

Tel.: +86 17683962426

Fax: 00-86-17683962426

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)