Co. van Shanghai Doublewin Biotech, Ltd.

Producten
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Thuis

Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd.

Certifications
China Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd. certificaten
China Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd. certificaten
Customers Reviews
Hoog - kwaliteit. Ik heb uw poeder gebruikt, ben ik tevreden met het resultaat dat ik heb bereikt! Ik verheug me absoluut op opnieuw het kopen van u!

—— Abraham

Ik heb 500g Oxandrolone van uw bedrijf ontvangen. Het is zeer hoge zuiverheid en lost behoorlijk op. geen pijn wanneer injectie

—— Quintion

Alles is fantastisch. U biedt me altijd veilige verzending aan. Geen om het even welke douaneproblemen voor me. Ik waardeer het hoogst. Dank.

—— Humphrey

Hartelijk dank voor uw recept. U onderwees me hoe te om oplossing voor injectie te maken. Ik zal sterker dan voordien zijn.

—— Levi

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd. Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd. Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd. Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd. Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd.
Co. van Shanghai Doublewin Biotech, Ltd. Het team van de verkoop Routinevergadering Bij de Tentoonstelling Onthaal aan Shanghai
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Doublewin
Aantal werknemers : 201~300
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 80% - 90%

Co. van Shanghai Doublewin Biotech, Ltd is een high-tech en professioneel bedrijf dat in 2002 wordt opgericht, dat zich in zich het ontwikkelen specialiseerde, vervaardigend, verdelend steroid hormoonpoeder en tussenpersonen. Wij zijn gewijd aan R&D, productie, en marketing steroid hormoon en farmaceutische grondstoffen.

 

Met geavanceerde productietechnologie en materiaal, sterke technische kracht, prima laboratorium en inspectiemateriaal. Doublewin heeft zich tot een professionele fabriek vervaardigend anabool steroid poeder met de inspanningen en de bijdrage van verscheidene jaren van ervaren technici op verschillende gebieden ontwikkeld. Heeft de bedrijf aangesloten fabriek productiemateriaal en installaties, perfect kwaliteitsborging en controlesysteem, een gehele reeks van Hoge druk Vloeibare Chromatografie/Gaschromatography/uv Spectrofotometer vooruitgegaan om efficiënte product analyse en controle te leiden. De bedrijffabriek heeft ISO9001-de certificatie van het kwaliteitssysteem en internationale KOSJER certificatie overgegaan.


Nu, zetten wij zijn hoge snelheidsontwikkeling voort en dragen een partij tot R&D van zijn nieuwe producten en de kwaliteitsverbetering bij. Onder de geloofwaardigheid en win-win principe, zal Doublewin Biotech aan cultuurinnovatie wijden om uitstekende producten en de beste dienst aan onze klanten te verlenen.

 

Contactgegevens
Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Eunice

Tel.: +86 17683962426

Fax: 00-86-17683962426

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)