Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenpeptides van het de groeihormoon

Het injecteerbare Peptides van het de Groeihormoon Ruwe Steroid Poeder CAS 148031-34-9 van Eptifibatide

Het injecteerbare Peptides van het de Groeihormoon Ruwe Steroid Poeder CAS 148031-34-9 van Eptifibatide

  • Injectable Growth Hormone Peptides Eptifibatide Raw Steroid Powders CAS 148031-34-9
  • Injectable Growth Hormone Peptides Eptifibatide Raw Steroid Powders CAS 148031-34-9
 • Injectable Growth Hormone Peptides Eptifibatide Raw Steroid Powders CAS 148031-34-9

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Kafen
  Certificering: GMP,ISO,UKAS
  Modelnummer: 148031-34-9

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: Als vereist uw.
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: Volgens uw vereisten.
  Levertijd: Binnen 24 uren na het ontvangen van uw betaling.
  Betalingscondities: Western Union, Geldgram, Bankoverdracht, Bitcoin
  Levering vermogen: 1000kg/month
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Naam van het product: Eptifibatide CAS: 148031-34-9
  Analyse: 98% Verschijning: Wit lichtjes yellwish poeder
  MF: C35H49N11O9S2 mw: 831.96

  Basisinformatie.

   

  Eptifibatide
  Opeenvolging: Mpr-Har-Gly-aspis-Trp-pro-Cys-NH2
  Cas Nr.: 148031-34-9
  Moleculaire Formule: C35H49N11O9S2
  Molecuulgewicht: 831.96
  Verschijning: Wit lichtjes yellwish poeder
  Specifieke Omwenteling [20/D]: -75.0~-95.0° (C=1,1%HAc)
  Aminozurensamenstelling: ± 10%
  Peptide Zuiverheid (door HPLC): >98% door gebiedsintegratie
  Verwante Substantie (door HPLC): Totaal Onzuiverheden (%)<2> Watergehalte (Karl Fischer): <8> Peptide Inhoud (n-bepaling): >80%
  Acetaatinhoud: <15> IR-spectrum: in overeenstemming
  Rang: Farmaceutische Rang
  Opslag: Gesloten, onder 2 het behoud van ~ 8ºC
  Gebruik: Het model van de de receptorantagonist van de plaatjeglycoproteïne, de derde generatie van antiplatelet drugs. Voor scherp coronair syndroom (met inbegrip van onstabiele angina of niet q-golf myocardiaal infarct) of percutane coronaire interventionaltherapie (met inbegrip van angioplasty of atheromatous plaqueuitsnijding).


  Beschrijving:

   

  Eptifibatide (Integrilin, Millenniumgeneesmiddelen, ook door Schering-Plough/Essex worden mede-bevorderd), is een antiplatelet drug van de klasse die van de glycoproteïneiib/iiia inhibitor. [1] Eptifibatide is een cyclische die heptapeptide uit een proteïne wordt afgeleid in het vergift van de zuidoostelijke pygmy ratelslang wordt gevonden (Sistrurus-miliariusbarbouri). Het behoort tot de klasse van zogenaamde arginin-glycin-aspartat-mimetics en bindt omkeerbaar aan plaatjes. Eptifibatide heeft een korte halveringstijd. De drug is de derde inhibitor van GPIIb/IIIa die brede goedkeuring na het specifieke antilichaam abciximab heeft gevonden en non-peptide tirofiban ging de wereldmarkt in.
  Integrilin wordt verkocht in twee sterke punten, globaal: flesjes die 2 mg/ml (20 mg totaal) bevatten en 0,75 mg/ml (75 mg totaal).


  Toepassing:

   

  Eptifibatide wordt gebruikt om het risico van scherpe hart ischemische gebeurtenissen (dood en/of myocardiaal infarct) in patiënten met onstabiel angina of niet-ST-segment-verhogings (b.v., niet-q-golf) myocardiaal infarct (d.w.z., de scherpe coronaire syndromen van de niet-ST-segmentverhoging) zowel in patiënten te verminderen die niet chirurgie (conservatieve) medische behandeling en die ontvangen die percutane coronaire interventie (PCI) ondergaan moeten.

   

  De drug wordt gewoonlijk toegepast samen met aspirin of clopidogrel en (laag - molecuulgewicht of unfractionated) heparine. Bovendien, zou de gebruikelijke steunende behandeling die uit toepassingen van nitraten, bèta-blockers, opioid pijnstillende middelen en/of benzodiazepines bestaan moeten worden aangewend zoals vermeld. De angiografische evaluatie en andere intensieve diagnostische procedures kunnen een eerste als lijntaak worden beschouwd alvorens therapie met eptifibatide in werking te stellen.

   

  Menselijk de groeihormoon:

   

  Ghrp-6 5mg/vial Ghrp-2 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial
  Cjc-1295 met DAC 2mg/vial CJC-1295 W/O DAC 2MG/VIAL MT-2 10mg/vial MT-1 10mg/vial
  PIN-MGF (IGF 1EC) 2MG/VIAL Pin-MGF 2mg/vial HGH-FAG 176-191 5mg/vial FAG 176-195 2mg/vial
  Hexarelin 5mg/vial Hexarelin 2mg/vial Thymosin vermindert 4 2mg/vial Sermorelin 2mg/vial
  PT-141 10mg/vial DSIP 5mg/vial DSIP 1mg/vial Selank 5mg/vial
  Selank 2mg/vial Oxytocin 2mg/vial Gonadorelin 2mg/vial Triptorelin 100mcg/vial
  GHRP 2mg/vial Tesamorelin 2mg/vial BPC 157 5mg/vial Follistatin 1mg/vial

   

  Aanwijzingen:


  Eptifibatide wordt gebruikt om het risico van scherpe hart ischemische gebeurtenissen (dood en/of myocardiaal infarct) in patiënten met onstabiel angina of niet-ST-segment-verhogings (b.v., niet-q-golf) myocardiaal infarct (d.w.z., de scherpe coronaire syndromen van de niet-ST-segmentverhoging) zowel in patiënten te verminderen die niet chirurgie (conservatieve) medische behandeling en die ontvangen die percutane coronaire interventie (PCI) ondergaan moeten. De drug wordt gewoonlijk toegepast samen met aspirin of clopidogrel en (laag - molecuulgewicht of unfractionated) heparine. Bovendien, zou de gebruikelijke steunende behandeling die uit toepassingen van nitraten, bèta-blockers, opioid pijnstillende middelen en/of benzodiazepines bestaan moeten worden aangewend zoals vermeld. De angiografische evaluatie en andere intensieve diagnostische procedures kunnen een eerste als lijntaak worden beschouwd alvorens therapie met eptifibatide in werking te stellen. De drug zou uitsluitend in in het ziekenhuis opgenomen patiënten zowel wegens de ernstige graad van de ziekte van patiënten als wegens de mogelijke bijwerkingen van eptifibatide moeten worden gebruikt.


  Contra-indicaties en voorzorgsmaatregelen:


  1. Thrombocytopenia: De drug is contraindicated in patiënten met plaatjetellingen van minder dan 100.000 per μl omdat geen klinische ervaring betreffende dergelijke patiënten bestaat.

  2. Nierontoereikendheid: Eptifibatide ondergaat nierverwijdering. In dergelijke patiënten met nierontoereikendheid waar een glycoproteïneiib/iiia inhibitor waarschijnlijk zal voordeel, Abciximab opleveren (handelsnaam: Reopro) is een alternatief medicijn.

  3. Huidige het aftappen tendensen of abnormaal verlengde die coagulatieparameters binnen 30 dagen worden waargenomen alvorens de te beginnen therapie met eptifibatide voorgenomen is.

  4. De coagulatieparameters zoals HANDELING, aPTT, TT, en PT zouden dicht tijdens therapie moeten worden gevolgd en daarna. Allergie voor eptifibatide en/of andere ingrediënten. Strenge, ongecontroleerde hypertensie.

  5. Zwangerschap: Geen ervaring bestaat. De zwangere patiënten zouden moeten worden behandeld wanneer slechts duidelijk nodig.

  6. Lactatie: Geen menselijke gegevens bestaan. Het de borst geven zou tijdens behandeling moeten worden vermeden om schade aan pasgeboren te verhinderen.

  7. Geriatrische patiënten: Geen die verschillen in bijwerkingen met jongere patiënten worden vergeleken zijn gezien. Niettemin, zouden de geriatrische patiënten zeer dicht voor aftappende en andere bijwerkingen moeten worden waargenomen.

  8. Pediatrische patiënten: Eptifibatide is niet vermeld in patiënten onder 18 jaar oud, omdat geen ervaring bestaat

   

   

  Bedrijfinleiding:

   

  (1) hoogte - kwaliteit: Kafen Biotech is een steroïdenfabrikant met zijn eigen laboratorium en fabriek.
  De zuiverheid van ons product wordt getest door onze kwaliteitsafdeling alvorens het aan onze cliënten wordt verscheept. Meestal zijn de steroïden 99%-zuiverheid en goedgekeurd door SGS, CTI en ZIJN.

   

  (2) gunstige Prijs: Onze prijs ontmoet internationale marktprestaties en wij geven het beste doiscounted prijs voor onze nieuwe klanten en promotioned prijs voor onze stamgasten.

   

  (3) veilige Snelle Levering: Na het ontvangen van uw betaling, zullen wij professioneel pakketteam hebben om uw pakket binnen 12 uren te schikken. Wij kunnen waarborgen elke goederen met succes kunnen zijn deliveried.

   

  (4) beschikbare Verzendingsmanier: De Uitdrukkelijk EMS, Post van Hongkong, DHL, TNT, UPS, Fedex, Aangetekend poststuk, Lucht, Overzees Schip enz.

   

  (5) de naverkoopdienst: Wij kunnen u de goede dienst na u aanbieden plaats een orde. Tegelijkertijd, kunnen wij u één of ander huis aanbieden brouwen recept om injectie te maken. Meer dienst is meer beschikbaar aan u.

   

   

   

  Het injecteerbare Peptides van het de Groeihormoon Ruwe Steroid Poeder CAS 148031-34-9 van Eptifibatide

  Contactgegevens
  Guangzhou Kafen Biotech Co.,Ltd

  Contactpersoon: Albert Gordon

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)