Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenpeptides van het de groeihormoon

Eiwitpeptide van de Pharmarang Poeder Follistatin 315/fst-315 voor de Spiergroei

Eiwitpeptide van de Pharmarang Poeder Follistatin 315/fst-315 voor de Spiergroei

  • Pharma Grade Protein Peptide Powder Follistatin 315 / FST-315 For Muscle Growth
  • Pharma Grade Protein Peptide Powder Follistatin 315 / FST-315 For Muscle Growth
 • Pharma Grade Protein Peptide Powder Follistatin 315 / FST-315 For Muscle Growth

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Kafen
  Certificering: GMP,ISO,UKAS
  Modelnummer: kristin@kafenbio.com

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: Als vereist uw.
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: Volgens uw vereisten.
  Levertijd: Binnen 24 uren na het ontvangen van uw betaling.
  Betalingscondities: Western Union, Geldgram, Bankoverdracht, Bitcoin
  Levering vermogen: 1000kg/month
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Naam van het product: Follistatin 315 Zuiverheid: 98%
  Rang: Geneeskunde Grade Opslag: Houd het koel
  Verschijning: Witte Macht Alias: FST315

  Basisinformatie.

   

  Specificatie: 1mg/vial
  Zuiverheid: 85%+
  Verschijning: Wit poeder
  Specifieke Optische Omwenteling (c=0.5, 10% HAc): - 50.0~-60.0°
  Watergehalte (Karl Fischer): ≤5.0%
  Acetaatinhoud (door HPLC): ≤15.0%
  Aminozuursamenstelling: ±10% van theoretisch
  Zuiverheid (door HPLC): ≥98.0%
  Enige Onzuiverheid (door HPLC): ≤1.0%
  Peptide Inhoud (door %N): ≥80%
  Analyse (door Vochtvrije, Azijn Zuurvrij): 95.0~105.0%
  Bacteriële Endotoxins: ≤5EU/mg
  Opslag/Stabiliteit: Opgeslagen bij -20 °C indien aangewezen. De opslag in vorst-vrije diepvriezers wordt niet geadviseerd.
  Nota: Dit product wordt geleverd voor SLECHTS het GEBRUIK van het LABORATORIUMonderzoek. Niet voor kenmerkend of therapeutisch gebruik.

   

  COA:

   

  Verschijning Steriel Gefiltreerd Gevriesdroogd Wit (droge Vorst -) Verenigbaar
  Zuiverheid (HPLC) >99.00%~99.90% 98.17%
  Water <6> 4.46%
  Totale Onzuiverheden (door HPLC) 3.0-8.0% 5.60%
  Enige Onzuiverheid (door HPLC) <0> 0,055%
  Peptide ≥80% 84.60%
  Lidstaten Verenigbaar Verenigbaar

   

  Follistatin 315 (FST 315) Beschrijving:

  Follistatin 315 is a natuurlijk - het voorkomen menselijke peptide en een machtige inhibitor van myostatin. Myostatin bevordert de degradatie van myotubes daarom zal de remming van myostatin uiteindelijk in verhoogde spiermassa door degradatie te verhinderen resulteren. Follistatin wordt bestudeerd voor zijn rol in regelgeving van de spiergroei, als antagonist aan myostatin. Lee & McPherron toonden aan dat de remming van GDF8, of door genetische verwijdering (knockout) of door de hoeveelheid follistatin te verhogen, in zeer verhoogde spiermassa resulteerde.

  Follistatin, ook genoemd activin-bindende proteïne, wordt gevonden in bijna alle weefsels van gewervelde dieren. Zijn primaire functie is leden van de familie te neutraliseren TGF-Β, die fundamentele rollen in alles van de groei en ontwikkeling aan energiehomeostase en immuunsysteemregelgeving speelt. In het bijzonder, staat follistatin met activin in wisselwerking, die een belangrijk stuk in celproliferatie en celdood evenals in de immune reactie speelt aangezien het van toepassing is om reparatie te verwonden.

   

  Follistatin 344 en 315 is gebouwde analogons van natuurlijk - het voorkomen follistatin. Allebei worden gecreeerd door alternatieve van het follistatinmrna afschrift te verbinden. Het wetenschappelijke onderzoek naar non-human primaten evenals naar muizen heeft erop gewezen dat beide molecules de spiergroei kunnen verbeteren door myostatin (een lid van de familie TGF-Β) tegen te werken.

   

  Follistatin 315 (FST 315) Functie:

   

  abnormaliteiten van spieren, huid en skelet. Het bewijsmateriaal van vele organen en weefsels toont aan dat compenseren van signalen van de bètafamilieleden van TGF door follistatin voor normale weefselontwikkeling, architectuur en functie essentieel is.

  Follistatin bindt aan verscheidene leden van de bètafamilie van TGF en blokkeert de interactie van deze cytokines met hun cognatereceptoren. Follistatin werd eerst geïdentificeerd als een factor die het versie offollicle bevorderende hormoon van slijmachtige cellen kon verbieden.


  Het bindt activins A, B en ab met hoge affiniteit en was ook repted om activin E te binden maar niet kan activin van activinc. Follistatin-bound signaaltransductie in werking stellen niet en bijgevolg is follistatin een machtige antagonist van fysiologische activinsignalen. Van de drie follistatindomeinen huidig in al follistatin isoforms, zijn eerste twee, maar niet het derde, noodzakelijk voor activina band.

  Ongeacht activins, bindt follistatin ook verscheidene uitbeent morphogenetic proteïnen (BMP) met inbegrip van BMP2, BMP4, BMP6and BMP7. In 2004 toonde men dat follistatin myostatin met hoge affiniteit bindt en daardoor het remmende effect kan tegenwerken van myostatin op de spiergroei.

  De functionele betekenis van de interactie tussen follistatin en angiogenin, een proangiogenic factor niet verwant aan de bètafamilie van TGF, moet nog worden bepaald. De interactie van follistatin met heparine en heparansulfaten is specifiek isoform. Follistatin 288 bindt aan heparansulfaten, terwijl deze band door de zuurrijke staart van follistatin 315 wordt geblokkeerd. De knockoutmuizen voor follistatin sterven binnen uren na geboorte en tonen multip
  Bindt rechtstreeks aan activin en functioneert als activinantagonist. Specifieke inhibitor van de biosynthese en de afscheiding van slijmachtig follikel bevorderend hormoon (FSH).

  Follistatin 315 (FST 315) Opslagbuffer:
  PBS, 0,09% Natriumazide

  Follistatin 315 (FST 315) Opslaginstructie:
  Houd als geconcentreerde oplossing. Voor opslag op korte termijn, sla bij 4° C (tot 10 dagen) op. Voor opslag op lange termijn, gedeelte en opslag bij -20ºC of hieronder. Vermijd veelvoudige freeze-thaw cycli. Dit product kan precipitatie bevatten. Adviseer v3o3or gebruik microcentrifugation.

   

  Gekenmerkte Producten:

   

  Productennaam Specificatie
  1. MGF 2mg/flesje
  2. PINmgf 2mg/flesje
  3. Cjc-1295 met DAC 2mg/flesje
  4. Cjc-1295 zonder DAC 2mg/flesje
  5. PT-141 10mg/flesje
  6. MT-1 10mg/flesje
  7. MT-2 10mg/flesje
  8. Ghrp-2 5mg/flesje
  9. Ghrp-2 10mg/flesje
  10. Ghrp-6 5mg/flesje
  11. Ghrp-6 10mg/flesje
  12. Ipamorelin 2mg/flesje
  13. Hexarelin 2mg/flesje
  14. Sermorelin 2mg/flesje
  15. Oxytocin 2mg/flesje
  16. TB500 2mg/flesje
  17. Pentadecapeptide BPC 157 2mg/flesje
  18. HGH 176-191 2mg/flesje
  19. Triptorelin 2mg/flesje
  20. Tesamorelin 2mg/flesje
  21. Gonadorelin 2mg/flesje
  22. Gonadorelin 10mg/flesje
  23. DSIP 2mg/flesje
  24. Selank 5mg/flesje

   

  Concurrentievoordeel:


  1. Rijke ervaring.
  Zich jarenlang heeft gespecialiseerd in dit gebied, hebben wij rijke ervaring en wijdverspreid verkoopnetwerk rond het woord. Onze steroïden en hormonen zijn uitgevoerd overzee, als Europa, Afrika, Azië, Amerika en andere landen. Wij worden niet gekregen goed terugkoppelen van onze gast, maar ook gevestigde lange zakelijke relatie met hen.


  2. Grote kwaliteit en hoge zuiverheid.
  De goede kwaliteit is één geheim voor ons succes. Elk van onze producten geniet van hoge zuiverheid. Aldus, kan het de behoefte van onze cliënt ervoor zorgen. Welkom orde de steekproeven, MOQ enkel 10 gram.


  3. Veiligste en snelste levering.
  Wij hebben massavoorraad, zodat wij de levering die binnen 24hours kunnen schikken eens de betaling ontvangen. Het volgen aantal snel na verzending worden geïnformeerd. Wij hebben onze eigen manier van verpakking die 0,01 kilo's aan 50 kilo'sproducten kon verschepen een tijd.


  4. De goede naverkoopdienst.
  24/7 is beschikbaar. Wij zullen u de pakket bijgewerkte informatie ZO VLUG MOGELIJK vertellen. En probeer ons beste om diverse ontmoete problemenklanten op te lossen!


  5. Het ervarings winkelen
  Naast ruwe steroid poeder en vloeistof, bieden wij hormoonoplossing en formule aan. Wij kunnen u onderwijzen hoe te om hormoonoplossing op de plaats te maken. Om het even welk bezoek aan ons laboratorium wordt ingestemd met.

   

   

  Eiwitpeptide van de Pharmarang Poeder Follistatin 315/fst-315 voor de Spiergroei

  Contactgegevens
  Guangzhou Kafen Biotech Co.,Ltd

  Contactpersoon: Albert Gordon

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)