Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenpeptides van het de groeihormoon

Peptides van het de Groeihormoon van CAS 86168-78-7 Gevriesdroogd Peptide van Somatropin Sermorelin Poeder

Peptides van het de Groeihormoon van CAS 86168-78-7 Gevriesdroogd Peptide van Somatropin Sermorelin Poeder

  • CAS 86168-78-7 Growth Hormone Peptides Somatropin Sermorelin Lyophilized Peptide Powder
  • CAS 86168-78-7 Growth Hormone Peptides Somatropin Sermorelin Lyophilized Peptide Powder
 • CAS 86168-78-7 Growth Hormone Peptides Somatropin Sermorelin Lyophilized Peptide Powder

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Kafen
  Certificering: GMP,ISO,UKAS
  Modelnummer: 86168-78-7

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: Als vereist uw.
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: Volgens uw vereisten.
  Levertijd: Binnen 24 uren na het ontvangen van uw betaling.
  Betalingscondities: Western Union, Geldgram, Bankoverdracht, Bitcoin
  Levering vermogen: 1000kg/month
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Naam van het product: Sermorelin CAS: 86168-78-7
  Analyse: 99% Verschijning: Wit gevriesdroogd poeder
  MF: C149H246N44O42S mw: 3357.88

  Beschrijving:

   

  Alias: GRF 1-29 NH2, Sermorelin-Acetaathydraat
  CAS: 86168-78-7
  Opeenvolging: H-Tyr-Ala-aspis-Ala-Ile-Phe-Thr-Asn-Ser-Tyr-Arg-Lys-Val-Leu-Gly-Gln-Leu-Ser-Ala-Arg-Lys-Leu-Gln-aspis-Ile-ontmoeten-Ser-Arg-NH2
  MF: C149H246N44O42S
  Mw: 3357.96
  Zuiverheid: 99%
  Specificatie: 2mg/vial
  Verschijning: Wit Gevriesdroogd Poeder
  Plaats van Oorsprong: China
  Norm: USP
  Certificatie: SGS
  Methode van Analyse: HPLC
  Opslag: Gevriesdroogde peptides hoewel stabiel bij kamertemperatuur 3 maanden, moeten=zouden= worden opgeslagen gedroogd onder -18° C. _op reconstructie van de peptide het moeten op:slaan bij 4° C tussen 2-21 dag en voor toekomstig gebruik onder -18° C.

   

  Details:

   

  De Sermorelinacetaat is een onlangs samengesteld (kunstmatig) peptide analogon van de groeihormoon natuurlijk vrijgevend hormoon (GHRH) a - het voorkomen hormoon dat in de hypothalamus wordt geproduceerd en bevordert en de productie van de groeihormoon (GH) binnen de slijmachtige klier controleert. GHRH, die voor de groei en ontwikkeling noodzakelijk is, werd eerst beschreven door Nobel Laureates R. Guilleman en een Shalley. In jaren '70 één van hun studenten, begon William Wehrenberg, met het bestuderen die van de GHRH-molecule essentieel waren in het bevorderen van de slijmachtige klier scheiden.

   

  Door individuele aminozuren uit de GHRH-molecule te verwijderen, vond Wehrenberg dat slechts de eerste 29 aminozuren voor de stimulatie van de productie van GH in de slijmachtige klier essentieel waren. Semorelin wordt daarom slechts samengesteld van deze 29 essentiële aminozuren, vormt een korte polypeptideketting die één van de kortste functionele fragmenten van de GHRH-molecule wordt overwogen. _het eerst ont*wikkelen met een éénfasig chromatografisch methode geschikt van scheiden alle isomeer van polyethyleenglycol(PIN) van natuurlijk - voor:komen GHRH.

   

  Sermorelintoepassingen:


  De beste tijd om Sermorelin te nemen is voorafgaand aan bedtijd. Het hormoon wordt hoofdzakelijk vrijgegeven tijdens slaap en voordeligst aan de de terugwinning en reparatie van het lichaam tijdens dit keer. Sermorelin heeft een het bevorderen effect op slaap en kan daarom u vermoeid maken indien in de loop van de dag genomen.


  Naast de duidelijke hierboven gedetailleerde voordelen van sermorelin, kunt u willen weten hoe u van het gebruiken van deze therapie kunt profiteren. Misschien de gemakkelijkste manier om de mogelijke voordelen van de therapie van de hGhvervanging te begrijpen is de symptomen van HGH-daling te bekijken en de effect hGH vervanging heeft op die symptomen.

   

  Effect:

   

  Sermorelin heeft een brede waaier van positieve gevolgen. wegens zijn aard als GHRH, sermorelin verhoogt slechts de bevoegdheid van het lichaam om meer de groeihormoon te produceren; _het niet een injectie van groei hormoon zelf. In zowel prestaties het verbeteren als algemene welzijnsbetekenis, heeft sermorelin een brede serie van voordelen die tot het een krachtige en waardevolle substantie maken.

   

  Dosering en Gebruik:


  Sermorelin zou uit het licht en in een koele droge plaats moeten worden gehouden. De reconstructie wordt gedaan met bacteriostatisch die water (BC water) of natrium-chloride voor injectie wordt bedoeld. De injecties kunnen één uur vóór training bij een dosis 200mcg-300mcg worden beheerd.


  Normaal, Sermorelin-worden de injecties genomen vóór bed om ongeveer 300mcgs. Natuurlijk, zoals met om het even welke GHRH, zult u dit peptide naast een GHRP als ghrp-2 of de maximumversie van Ipamorelinfor van de opslag van het de groeihormoon willen gebruiken.


  Voorzie eenvoudig geen Sermorelin als anti-veroudert peptide. _het kunnen nog helpen be*vorderen de groei van mager lichaam massa en stijgen de beschikbaarheid van igf-1 in de bloed stroom.

   

  Gekenmerkte Producten:

   

  Productennaam Specificatie
  1. MGF 2mg/flesje
  2. PINmgf 2mg/flesje
  3. Cjc-1295 met DAC 2mg/flesje
  4. Cjc-1295 zonder DAC 2mg/flesje
  5. PT-141 10mg/flesje
  6. MT-1 10mg/flesje
  7. MT-2 10mg/flesje
  8. Ghrp-2 5mg/flesje
  9. Ghrp-2 10mg/flesje
  10. Ghrp-6 5mg/flesje
  11. Ghrp-6 10mg/flesje
  12. Ipamorelin 2mg/flesje
  13. Hexarelin 2mg/flesje
  14. Sermorelin 2mg/flesje
  15. Oxytocin 2mg/flesje
  16. TB500 2mg/flesje
  17. Pentadecapeptide BPC 157 2mg/flesje
  18. HGH 176-191 2mg/flesje
  19. Triptorelin 2mg/flesje
  20. Tesamorelin 2mg/flesje
  21. Gonadorelin 2mg/flesje
  22. Gonadorelin 10mg/flesje
  23. DSIP 2mg/flesje
  24. Selank 5mg/flesje

   

  Concurrentievoordeel:


  1. Rijke ervaring.
  Zich jarenlang heeft gespecialiseerd in dit gebied, hebben wij rijke ervaring en wijdverspreid verkoopnetwerk rond het woord. Onze steroïden en hormonen zijn uitgevoerd overzee, als Europa, Afrika, Azië, Amerika en andere landen. _wij niet krijgen goed terug:koppelen van ons gast, maar ook vestigen lang relatie met hen.


  2. Grote kwaliteit en hoge zuiverheid.
  De goede kwaliteit is één geheim voor ons succes. Elk van onze producten geniet van hoge zuiverheid. _dus, het kunnen ervoor zorgen ons cliënt behoefte. Welkom orde de steekproeven, MOQ enkel 10 gram.


  3. Veiligste en snelste levering.
  Wij hebben massavoorraad, zodat wij de levering die binnen 24hours kunnen schikken eens de betaling ontvangen. Het volgen aantal snel na verzending worden geïnformeerd. Wij hebben onze eigen manier van verpakking die 0,01 kilo's aan 50 kilo'sproducten kon verschepen een tijd.


  4. De goede naverkoopdienst.
  24/7 is beschikbaar. Wij zullen u de pakket bijgewerkte informatie ZO VLUG MOGELIJK vertellen. En probeer ons beste om diverse ontmoete problemenklanten op te lossen!


  5. Het ervarings winkelen
  Naast ruwe steroid poeder en vloeistof, bieden wij hormoonoplossing en formule aan. Wij kunnen u onderwijzen hoe te om hormoonoplossing op de plaats te maken. Om het even welk bezoek aan ons laboratorium wordt ingestemd met.

   

   

  Peptides van het de Groeihormoon van CAS 86168-78-7 Gevriesdroogd Peptide van Somatropin Sermorelin Poeder

  Contactgegevens
  Guangzhou Kafen Biotech Co.,Ltd

  Contactpersoon: Albert Gordon

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)