Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenpeptides van het de groeihormoon

Anti het Verouderen Hexarelin Acetaat2mg/Flesje, het Menselijke Poeder Hexarelin CAS 140703-51-1 van het de Groeihormoon

Anti het Verouderen Hexarelin Acetaat2mg/Flesje, het Menselijke Poeder Hexarelin CAS 140703-51-1 van het de Groeihormoon

  • Anti Aging Hexarelin Acetate 2mg/ Vial , Human Growth Hormone Powder Hexarelin CAS 140703-51-1
  • Anti Aging Hexarelin Acetate 2mg/ Vial , Human Growth Hormone Powder Hexarelin CAS 140703-51-1
 • Anti Aging Hexarelin Acetate 2mg/ Vial , Human Growth Hormone Powder Hexarelin CAS 140703-51-1

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Kafen
  Certificering: GMP,ISO,UKAS
  Modelnummer: 140703-51-1

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: Als vereist uw.
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: Volgens uw vereisten.
  Levertijd: Binnen 24 uren na het ontvangen van uw betaling.
  Betalingscondities: Western Union, Geldgram, Bankoverdracht, Bitcoin
  Levering vermogen: 1000kg/month
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Naam van het product: Hexarelin CAS: 140703-51-1
  Analyse: 98% Verschijning: Wit gevriesdroogd poeder
  MF: C47H58N12O6 mw: 887.04

  1 . Snelle Details:

   

  Productnaam: Hexarelin
  CAS: 140703-51-1
  MF: C47H58N12O6
  Mw: 887.04022
  Zuiverheid: ≥98% (HPLC)
  Verschijning: Wit poeder
  Betalingsvoorwaarden: Bankoverdracht, Western Union, Geldgram
   
   

  2 . Productomschrijving:

   

  Hexarelin wordt een populaire keus als drug van de prestatiesverhoging. _gepast aan Hexarelin capaciteit te stijgen afscheiding van natuurlijk hormoon, meesten van zijn gevolg gelijkaardig aan die van synthetisch GH, hoewel aan een lichtjes kleiner omvang. De gevolgen van zijn gebruik omvatten: verhoging van sterkte, de groei van nieuwe spiervezels, verhoging van de grootte van reeds bestaande spiervezels, neurale bescherming, gezamenlijke verjonging, bescherming en het helen. Ook, staan de receptoren van GH in vet (vet) weefsel voor potentiële vette vermindering met Hexarelin-gebruik toe. De verhoging van doorgevend GH door Hexarelin-gebruik veroorzaakt niveaus van insuline-Gelijkaardige de Groeifactor (igf-1) aan stijging van de lever. Igf-1 is de eerste oorzaak van de spiergroei in antwoord op de stimulatie van GH.

   

  Hexarelin (HEXUITDRAAI) is peptide GH secretagogue, structureel gelijkaardig aan ghrp-6, in de factorenfamilie die de versie van de groeihormoon bevordert. Hexarelin is een synthetische hexapeptide in de familie van de de groeifactor die de versie van de groeihormoon bevordert en zich niet in de bevoegdheid van het lichaam mengt om zijn eigen GH te produceren.

   

  _het een synthetisch hexaptide dat hebben GH-bevrijden bezit en beheren onderhuids produceren een dose-dependent GH reactie van de PituitaryBy in:spuiten Hexarelin, de gebruiker er*varen alle gevolg van zowel groei hormoon evenals IGF-1.Since Hexarelin eigenlijk be*vorderen de lichaam te produceren meer GH, het kunnen waarschijnlijk dat de uiteindelijk sluiting van de lichaam natuurlijk GH productie kunnen ver*mijden, zoals zien met injecteerbaar GH, veel atleet gebruiken Hexarelin alleen gepast aan dit reden.

   

   

  3 . Producttoepassing:

   

  Hexarelin is een synthetisch die de groeihormoon secretagogue van zes aminozuren wordt gemaakt. _het be*vatten krachtig groei hormoon bevrijden bezit in de menselijk lichaam. _Hexarelin hebben tonen dat het ver*minderen diepgeworteld vet en bevrijden peptides het meest efficiënt synergistically wanneer beheren met GHRH zoals Sermorelin of wijzigen GRF 1-29. De verhoging van doorgevend GH door Hexarelin-gebruik veroorzaakt niveaus van igf-1 aan stijging van de lever.

   

  Igf-1 is de eerste oorzaak van de spiergroei in antwoord op de stimulatie van GH. _het leiden aan de lever af:scheiden meer igf-1, dat door zich hebben een gastheer van gevolg gelijkaardig aan GH. De gebruikers van igf-1 ervaren typisch verhoogde sterkte en spiermassa, evenals een zeer uitgesproken vet verlies. De gevolgen van GH omvatten verhoogde minerale botdensiteit, verhoogde mitose en meiosis die tot meer spiermassa, triglyceridehydrolyse leidt die prominent vet verlies veroorzaakt, bindweefsel, en betere huidelasticiteit die versterken.

   

  Het bacteriostatische water wordt gebruikt om het poeder opnieuw samen te stellen en een insulinespuit is de aangewezen methode om onderhuidse injecties van hexarelin te beheren. De gebruikers zullen opmerken 200mcgs de verzadigingsdosis voor hexarelin is en over een paar weken van gebruik de totale desensibilisatie kan beginnen plaats te vinden. Ook, is de occasionele gloed omhoog van slijmachtig genoteerd wanneer het doseren ver voorbij verzadigingsdosissen. De desensibilisatie kan gemakkelijk worden ontruimd door een onderbreking van hexerlingebruik voor een paar dagen aan een paar weken te nemen. Dit GHRP is het sterkst, en wegens de desensibilisatiefactor.

   

   

  4 . Verwante Hete Peptides&HGH-Producten

   

  MGF 2mg
  PINmgf 2mg
  Cjc-1295 met DAC 2mg
  Cjc-1295 2mg
  PT-141 10mg
  MT-1 10mg
  MT-2 10mg
  Ghrp-2 5mg of 10mg
  Ghrp-6 5mg of 10mg
  Ipamorelin 2mg
  Hexarelin 2mg
  Sermorelin 2mg
  Oxytocin 2mg
  TB500 2mg
  Pentadecapeptide BPC 157 2mg
  Het Fragment van HGH 176-191/HGH 2mg
  Triptorelin 2mg
  Tesamorelin 2mg
  Gonadorelin 2mg
  DSIP 2mg
  Selank 5mg

   

   

  Anti het Verouderen Hexarelin Acetaat2mg/Flesje, het Menselijke Poeder Hexarelin CAS 140703-51-1 van het de Groeihormoon 

  Contactgegevens
  Guangzhou Kafen Biotech Co.,Ltd

  Contactpersoon: Albert Gordon

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)