Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenaminozuursupplementen

Kosmetisch de Installatieuittreksel steroid Alpha- Arbutin Cas 84380-01-8 van het Rangpoeder voor Huid het Witten

Kosmetisch de Installatieuittreksel steroid Alpha- Arbutin Cas 84380-01-8 van het Rangpoeder voor Huid het Witten

    • Cosmetic Grade Powder Plant Extract steroid Alpha Arbutin Cas 84380-01-8 For Skin Whitening
    • Cosmetic Grade Powder Plant Extract steroid Alpha Arbutin Cas 84380-01-8 For Skin Whitening
  • Cosmetic Grade Powder Plant Extract steroid Alpha Arbutin Cas 84380-01-8 For Skin Whitening

    Productdetails:

    Plaats van herkomst: China
    Merknaam: Kafen
    Certificering: GMP,ISO,UKAS
    Modelnummer: 84380-01-8

    Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

    Min. bestelaantal: Als vereist uw.
    Prijs: Negotiable
    Verpakking Details: Volgens uw vereisten.
    Levertijd: Binnen 24 uren na het ontvangen van uw betaling.
    Betalingscondities: Western Union, Geldgram, Bankoverdracht, Bitcoin
    Levering vermogen: 1000kg/month
    Contact nu
    Gedetailleerde productomschrijving
    Naam van het product: Arbutin CAS: 84380-01-8
    Analyse: 99% Verschijning: Wit naald of kristal of poeder
    MF: C12H16O7 mw: 272.25

    Details


    Naam: alpha--Arbutin
    Synoniem: alpha--arbutin; 4-hydrochinon-alpha--D-glucopyranoside; a-Arbutin; Hydrochinon o-α-D-Glucopyranoside; a-D-glucopyranoside 4-Hydroxyphenyl
    CAS: 84380-01-8
    MF: C12H16O7
    Mw: 272.25
    Analyse: 99.50%
    Verschijning: Wit naald of kristal of poeder
    Analyse ≥99%HPLC
    PH waarde (in 1%-oplossing): 5.0-7.0
    Smeltpunt: 199-201 Celsius-graad
    Pakket: 1kg/foil zak
    Norm: ondernemingsnorm

    Beschrijving


    Alpha- die arbutin is het werkzamee stof uit natuurlijke installatie is voortgekomen die huid witten en kan verlichten. Alpha- Arbutin kan in de huid snel infiltreren zonder zich het beïnvloeden van de concentratie van celvermenigvuldiging en effectief activiteit van tyrosynase in de huid verhinderen en het vormen van melanine. Door gecombineerde arbutin met tyrosynase, worden de decompositie en de drainage van melanine versneld, kunnen de plons en de vlek gekregen rit van zijn en geen bijwerkingen worden veroorzaakt. Alpha- Arbutin is één van de veiligste en meest efficiënte wittende materialen die momenteel populair zijn. Alpha- Arbutin is ook de concurrerendste het witten activiteit in de 21ste eeuw.

    Applicatrion


    1. De kosmetische industrie: (Zeer Goede Producten voor huid die ophelderen) van Alpha- arbutin
    Alpha- die Arbutin beschermt de huid tegen schade door vrije basissen wordt veroorzaakt Alpha- Arbutin een huid die agent witten die in de Aziatische landen van Japan en voor huid DE-pigmentatie zeer populair is is, remt Alpha- Arbutin de vorming van melaninepigment door Tyrosynaseactiviteit te remmen. Alpha- Arbutin is zeer veilige huidagent voor extern gebruik dat geen giftigheid heeft, vormen de stimulatie, de onplezierige geur of de bijwerking zoals Hydroqinone.The-inkapseling van Alpha- Arbutin een leveringssysteem op tijd potentialize het effect. Alpha- Arbutin is een manier om hydrofiele Alpha- Arbutin in lipophilic media op te nemen. Arbutin geeft drie belangrijke eigenschappen; Het witten van gevolgen, antileeftijdseffect en UVC filter van UVB/.

    2. De medische industrie van Alpha- arbutin
    Terug in de 18de eeuw, werd Alpha- Arbutin eerst gebruikt op medische gebieden als anti-inflammatory en antibacteriële agent. Alpha- Arbutin werd gebruikt in het bijzonder voor cystitis, urethritis en pyelitis. Dit gebruik nog tot vandaag waar de natuurlijke geneeskunde slechts natuurlijke ingrediënten gebruikt om eender welke ziekte te behandelen. Ook kan Alpha- Arbutin worden gebruikt om de kwaadaardigheid van bacteriële ziekteverwekkers te onderdrukken en om het vervuilen van bacteriën te verhinderen, wordt Alpha- Arbutin ook gebruikt voor het behandelen van allergische ontsteking van de huid. Meer onlangs, is Alpha- Arbutin gebruikt om pigmentatie te verhinderen en de huid prachtig te witten. In ondertussen, kan Alpha- Arbutin worden gebruikt om de huid te witten, levervlekken en sproeten te verhinderen, zonnebrandtekens te behandelen en melanogenesis te regelen.

    Functies


    Arbutin wordt gehaald uit de natuurlijke lingonberry bladeren, heeft het veel gebruik in de schoonheidsmiddelenindustrie.
    Arbutin is een derivaat van hydrochinon. Het heeft een antibacterieel effect en mengt zich in celprocessen.
    het wordt altijd gebruikt voor schoonheidsmiddel op hoog niveau. Het belangrijkste effect is aan whitenskin, is Arbutin glucosylated hydrochinon, en kan gelijkaardige kankerrisico's dragen, hoewel er ook eisen zijn dat arbutin kankerrisico vermindert. Het wordt gebruikt in exclusieve schoonheidsmiddelen, kan het in huidroom, descar room, hogere parelzalf worden geformuleerd. Zijn doeltreffendheid zowel in huidzorg als tegen ontstekingen en anti-irritatie.

     

    COA:

     

    PUNT SPECIFICATIE TESTresultaat

    Beschrijving:

    Verschijning

    wit poeder
    bevestig

    Geur

    Kenmerk

    bevestig

    Deeltjesgrootte

    100%-pas door 80 netwerkzeef

    bevestig

    Tests:

    Verlies bij het drogen (5h at105°C)

    ≤5.0%

    3.56%

    As (3h bij 600°C)

    ≤5.0%

    2.05%

    Totale Heavy metallen

    ≤10ppm

    bevestig

    Plumbum

    ≤2ppm

    bevestig

    Arsenicum (als AS2O3)

    ≤2ppm

    bevestig

    Overblijvende Oplosmiddelen

    Eur. Pharm. 2000

    bevestig

    Alpha- arbutin
    98% bevestig

    Microbieel:

    Totale bacteriële telling

    Max.1000cfu/g

    bevestig

    Gist & Vorm

    Max.100cfu /g

    bevestig

    Escherichia coli-aanwezigheid

    Verbied

    bevestig

    Salmonella's

    Verbied

    bevestig

     

     

    Kosmetisch de Installatieuittreksel steroid Alpha- Arbutin Cas 84380-01-8 van het Rangpoeder voor Huid het Witten 

    Contactgegevens
    Guangzhou Kafen Biotech Co.,Ltd

    Contactpersoon: Albert Gordon

    Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)