Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMondelinge Anabole Steroïden

Poeder Mondelinge Anabole Steroïden Clomid/de Ruwe Steroïden CAS 50-41-9 van Clomifen/van Clomiphene

Poeder Mondelinge Anabole Steroïden Clomid/de Ruwe Steroïden CAS 50-41-9 van Clomifen/van Clomiphene

  • Powder Oral Anabolic Steroids Clomid / Clomifen / Clomiphene Raw Steroids CAS 50-41-9
  • Powder Oral Anabolic Steroids Clomid / Clomifen / Clomiphene Raw Steroids CAS 50-41-9
 • Powder Oral Anabolic Steroids Clomid / Clomifen / Clomiphene Raw Steroids CAS 50-41-9

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Kafen
  Certificering: GMP,ISO,UKAS
  Modelnummer: 50-41-9

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 10 G
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: als uw verzoek
  Levertijd: binnen 24 uren na het ontvangen van uw betaling
  Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
  Levering vermogen: 5000kg/month
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  CAS: 50-41-9 EINECS: 200-035-3
  MF: C32H36ClNO8 mw: 598.08
  MP: 116.5-118°C Zuiverheid: 99%

  Leveren hoge kwaliteit 99% Poeder Clomid / Clomifen / Clomifeen Ruw poeder CAS: 50-41-9

  Basis informatie.
  Clomifeencitraat
  Alias: Clomid
  CAS-nr .: 50-41-9
  Einecs No: 200-035-3
  MF: C32H36ClNO8
  MW: 598,09
  Mannelijke anti-oestrogene Clomid voor steroïde cyclus Clomiphene
  Zuiverheid: 99%
  Uiterlijk: witte stroom; Geurloos.

  COA:

  Testobjecten Specificatie Test resultaten
  Uiterlijk Wit of gebroken wit poeder wit poeder
  Identificatie UV-conform Conform
  Organische stikstof Conform Conform
  Citraat Conform Conform
  Water Niet meer dan 1,0% 0,35%
  Zwaar water Niet meer dan 0,002% Conform
  Gerelateerde verwondingen Verband verbinding A: niet meer dan 2,0% 0,84%
  Individueel: niet meer dan 0,5% 0,36%
  (Z) -isomeer Conform Conform
  Organische, vluchtige onzuiverheden Conform Conform
  analyse Between98.0 ~ 102,0% 99,4%
  Conclusie Deze batch voldoet aan USP 32.

  Productomschrijving:

  Clomifeencitraat is een soort trifenylethyleenderivaten waarvan de structuur vergelijkbaar is met oestrogeen en een sterke anti-oestrogeen maar zwakke oestrogene activiteit heeft. Het ovulatie-inductiemechanisme van dit product is om een ​​toename van de secretie van hypofyse-gonadotropines te bevorderen; gonadotropine stimuleert de groei en rijping van de follikels in de eierstok en veroorzaakt verder de productie en uitscheiding van luteïniserend hormoon met een klinische verlagingsfrequentie van 35% voor patiënten die lijden aan ovulatiestoornissen.

  Voor patiënten met primaire hypofysaire of ovariale disfunctie, zoals primaire amenorroe, is het echter meestal om dit medicijn voor behandeling toe te passen. Bovendien is anovulatie veroorzaakt door factoren van andere organen (zoals schildklier, adrenale disfunctie) niet geschikt om aan deze behandeling te worden onderworpen. Clomifeencitraat heeft een effect op de bevordering van de zaadproductie van mannen, die klinisch wordt gebruikt voor de behandeling van azoöspermie. De eerste vereiste voor klinische toepassing is een bepaalde functie bij ovariële en normale of een beetje lagere hormoonspiegels

  toepassingen:

  1. Ovulatie-inductie: voor de behandeling van anovulatoire of inadequate luteale storing; onvruchtbaarheid vrouwen die hopen op zwangerschap. Na 3-5 dagen van menstruatiebloeding of progesteron-onttrekkingsbloeding, moet u dagelijks 50 mg toedienen en dit continu gedurende vijf dagen doen. Meestal vindt de eisprong plaats op ongeveer 7 dagen na het stoppen van medicijnen als geslachtsgemeenschap de zwangerschapspercentages gemakkelijk kan verhogen. Als de dosis ovulatie kan veroorzaken, kan de behandeling worden herhaald; als er geen ovulatie is, kan de dagelijkse dosis worden verhoogd tot 100 ~ 150 mg met toediening in twee keer op een lege maag gedurende 5 opeenvolgende dagen.

  Bij geschikte indicaties kunnen de meeste patiënten ovuleren in de eerste behandelingscyclus, voor patiënten met langdurige amenorroe; hun endometrium is niet gevoelig genoeg, wat twee tot drie cycli van behandeling voor inductie menstruatie vereist. Als de ovulatie na drie cycli nog steeds niet plaatsvindt, moeten mensen heroverwogen worden of de diagnose correct is.

  2. Functionele uteriene bloeding, secundaire amenorroe of ernstige oligomenorroe, en polycysteus ovariumsyndroom: voor mensen met een menstruatie moeten ze beginnen drugs te nemen op de vijfde dag van de menstruatie; Mensen zonder menstruatie kunnen beginnen op elke dag of op de vijfde dag van de kunstmatige cyclus met 1 / d 50 ~ 100mg.

  3. Man met laag sperma en onvruchtbaarheid: 25 mg / dag / per keer; achtereenvolgens duurt 25 dagen als een behandeling. Herhaal het na vijf dagen te hebben gestopt tot het aantal zaadcellen de normale normen bereikt; dit proces duurt normaal 3 tot 12 cursussen. Mannelijke patiënten zonder sperma dienen clomifeencitraat niet voor therapie toe te dienen.

  4. Seniele vaginitis en niet-specifieke vaginitis: breng één tablet clomifeencitraat per dag aan; plaats het met vaginale zetpillen (elke tablet bevat clomifeen 0,1 mg en chlooramfenicol 250 mg) in de vagina met een week als een kuur; Het is gemeld dat het een betere efficiëntie heeft dan de zetpil van chloorhexidine.

  5. Behandeling van de anus, vulva, scrotum-jeuk en eczeem, dermatitis, winterhanden, schurft; kan 10% clomiphene citraatcrème aanbrengen voor de behandeling van het getroffen gebied met een snelle werkzaamheid, een lange duur en hoge veiligheid.

  Bijwerkingen:

  Binnen het voorgeschreven doseringsbereik zijn de bijwerkingen van clomifeencitraat niet duidelijk, het heeft geen invloed op de werkzaamheid van een behandeling met overdosering en langdurig medicijn, wat leidt tot verhoogde bijwerkingen zoals de onderdrukking van spermatogenese bij de behandeling van mannelijke onvruchtbaarheid. De belangrijkste bijwerkingen die zijn waargenomen bij:

  1.Vasomotorisch symptoom: sommige vrouwen kunnen opvliegers, zweten en ander menopausaal syndroom hebben,

  die gerelateerd is aan het anti-oestrogeen effect van geneesmiddelen; dit kan na de behandeling verdwijnen, het kan ook worden verlicht door een verhoogde toediening van oestrogeen.

  2. Abdominale symptomen: een opgeblazen gevoel, een gevoel van vallen en ovulatiepijn; deze symptomen worden vaak geassocieerd met ovulatie en vergroting van de eierstokken; Het is noodzakelijk om een ​​medisch onderzoek te ondergaan om de mogelijkheid van uitbreiding van de eierstokken uit te sluiten.

  3. Ovariumvergroting en cysten in de eierstokken: het toepassen van een vooraf bepaalde dosis veroorzaakt zelden vergrote eierstokken; zodra de ovariële vergroting optreedt, stop dan met de behandeling totdat deze weer in de normale ovariumgrootte is hersteld; zorg ervoor dat de medicatiedosis en -duur in de volgende medicijncursus worden verlaagd; zodra cysten in de eierstokken verschijnen, moet de behandeling onmiddellijk worden stopgezet om het ovariële hyperstimulatiesyndroom te voorkomen.

  4. Visueel gehandicapt: een paar mensen kunnen wazig zicht krijgen, dubbel zien, knipperende lichten, enz. De symptomen kunnen verslechteren onder sterk licht; Zodra visuele stoornissen optreden, moet de behandeling onmiddellijk worden gestaakt en moeten patiënten gelijktijdig worden onderzocht.

  5. Meerdere zwangerschappen en teratogeen: het is al aangetoond dat clomifeencitraat de incidentie van meerlinggeboorten significant kan verhogen, dus is het noodzakelijk om indien nodig foetale reductieoperaties uit te voeren. Oraal toedienen van clomifeen kan een incidentie van geboorteafwijkingen van ongeveer 2,5% veroorzaken.

  6. Andere bijwerkingen zijn zeldzaam, meestal als gevolg van de lange behandelingsoorzaken, zoals misselijkheid, braken, nervositeit, vermoeidheid, duizeligheid, hoofdpijn, slapeloosheid, zwelling en pijn in de borst, verhoogde menstruatie, atopische dermatitis, verhoogd gewicht, polyurie en milde alopecia die na de behandeling kan verdwijnen. Dit product wordt gemetaboliseerd door de lever, zodat patiënten met een voorgeschiedenis van leverfunctiestoornissen niet moeten nemen. Patiënten met ovariumcysten en andere gynaecologische kanker moeten worden uitgeschakeld. Clomifeencitraat kan ook abortus veroorzaken en teratogeen zijn, dus zwangere vrouwen moeten gehandicapt zijn.

  Concurrentie voordeel:


  1. Rijke ervaring.
  Na jarenlang gespecialiseerd te zijn geweest in dit vakgebied, hebben we een rijke ervaring en een wijdverbreid verkoopnetwerk rond het woord. Onze steroïden en hormonen zijn geëxporteerd naar het buitenland, zoals Europa, Afrika, Azië, Amerika en andere landen. We hebben geen goede feedback van onze gast, maar hebben ook een langdurige zakelijke relatie met hen opgebouwd.


  2. Grote kwaliteit en hoge zuiverheid.
  Goede kwaliteit is een geheim voor ons succes. Al onze producten hebben een hoge zuiverheid. Zodoende kan het ervoor zorgen dat onze klant dit nodig heeft. Welkom bestel de monsters, MOQ slechts 10 gram.


  3. Veilige en snelste levering.
  We hebben massale voorraad, zodat we de levering binnen 24 uur na ontvangst van de betaling kunnen regelen. Volgnummer zou snel worden geïnformeerd na verzending. We hebben onze eigen manier van verpakken die per keer 0,01 tot 50 kilo producten zou kunnen verzenden.


  4. Goede service na verkoop.
  24/7 beschikbaar. We zullen u het pakket bijgewerkte info ASAP vertellen. En probeer ons best om verschillende problemen op te lossen die klanten tegenkwamen!


  5. Ervaren winkelen
  Naast ruwe steroïde poeder en vloeistof, bieden wij hormoonoplossing en formule. We kunnen je leren hoe je een hormonale oplossing op de site kunt maken. Elk bezoek aan ons lab is welkom.

  Contactgegevens
  Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd.

  Contactpersoon: Eunice

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)