Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenpeptides van het de groeihormoon

Witte Gevriesdroogde het Hormoonpeptides tb-500 van de Poedertb500 Groei natuurlijk - het voorkomen Peptide Thymosin bèta-4

Witte Gevriesdroogde het Hormoonpeptides tb-500 van de Poedertb500 Groei natuurlijk - het voorkomen Peptide Thymosin bèta-4

  • White Lyophilized Powder TB500 Growth Hormone Peptides TB-500 Naturally Occurring Peptide Thymosin Beta-4
  • White Lyophilized Powder TB500 Growth Hormone Peptides TB-500 Naturally Occurring Peptide Thymosin Beta-4
 • White Lyophilized Powder TB500 Growth Hormone Peptides TB-500 Naturally Occurring Peptide Thymosin Beta-4

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: kafen
  Certificering: SGS, UKAS, ISO9001
  Modelnummer: daniel@kafenbio.com

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: Geen limiet
  Prijs: negotiate
  Verpakking Details: Volgens uw vereis ments
  Levertijd: 3-5 dag
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 5000kg/month
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Analyse: 99% Verschijning: Wit gevriesdroogd poeder
  MF: C43h66n12o12s2 mw: 4963.44
  CAS: 77591-33-4 EINECS: 77591-33-4

   

  Peptides tb-500/TB500 van het de groeihormoon natuurlijk - het voorkomen Peptide Thymosin bèta-4 CAS 77591-33-4

   

   

   

  Snel Detail:


  Tb-500
  Eenheidsgrootte: 2mg
  Synoniemen: Thymosin Bèta 4
  Verschijning: Gevriesdroogd Wit Poeder
  CAS NR: 77591-33-4
  Molecuulgewicht: 4963.44
  Moleculaire Formule: C212H350N56O78S
  Zuiverheid: 99%
  Opslag: De stal bij kamertemperatuur 90 dagen, zou het in een diepvriezer voor om het even welke lange periode van tijd moeten worden opgeslagen.

   

   

   

  Beschrijving:

   

  1. Tb-500 zijn een synthetische fractie van eiwitthymosin bèta-4, die in vrijwel alle menselijke en dierlijke cellen aanwezig is. Het belangrijkste doel van dit peptide is het helen te bevorderen. Het bevordert ook verwezenlijking van nieuwe bloed en spiercellen.

   

  2. De helende gevolgen van tb-500 zijn waargenomen in pezen, ligamenten, spier, huid, hart, en de ogen. Thymosin bèta-4 wordt natuurlijk geproduceerd in hogere concentratie waar het weefsel is beschadigd. Dit peptide is ook een zeer machtige anti-inflamatory agent.

   

  3. Één van tb-500 zeer belangrijke mechanismen van actie is zijn capaciteit om de cel-bouwende proteïne te regelen - Actin. Van duizenden proteïnen huidig binnen menselijke cellen, vertegenwoordigt actin ruwweg 10% van het totaal. Het is zo een essentiële component van celstructuur en beweging.

   

  4. Thymosin bèta-4 is een proteïne die uit 43 aminozuren bestaat en door het gen TMSB4X in het menselijke lichaam gecodeerd. Het is studies in talrijke klinische proeven geweest. Het onderzoek heeft aangetoond dat als thymosin bèta-4 peptide na een hartaanval wordt gebruikt het hartvooroudercellen aan reparatie beschadigd hartweefsel kan reactiveren.

   

  5. Thymosin bèta-4 is een zeer grote molecule. In feite, is het zo groot dat het niet volledig in de receptor kan passen. De verschillende secties van de molecule hebben verschillende activiteiten. Tb-500 zijn het deel van thymosin bèta-4 hormoon dat de nuttigste gevolgen bevordert. Voor medische toepassingen is het praktischer om tb-500 in plaats van volledige Thymosin bèta-4 te gebruiken proteïne.

   

   


  Toepassingen:

   

  1. Tb-500 zijn gekend om minstens gedeeltelijke hernieuwde groei van haar te bevorderen die aan mannelijk-patroonkaalheid is verloren, om minstens een gedeelte van haar te verdonkeren dat grayed, en wordt gemeld heeft om spiermassa in paarden te verbeteren. Het laatstgenoemde effect kan toe te schrijven zijn aan het bevorderen van differentiatie van satellietcellen.

   

  2. De bodybuilders die tb-500 voor helende doeleinden hebben gebruikt hebben nochtans over het algemeen zulk een effect niet gemeld. Nochtans, zou het kunnen zijn dat het effect voorkwam, maar werd toegeschreven aan andere oorzaken, of dat het effect niet voorkwam omdat tb-500 over het algemeen wanneer slechts verwond worden gebruikt, wat geen tijd neigt te zijn van opleiding voor beste aanwinsten.

   

  3. Tb-500 worden typisch verstrekt als gevriesdroogd (gevriesdroogd) poeder in flesjes van 2,0 mg. Een geschikte hoeveelheid steriel of bacteriostatisch water zal, zoals 1,0 ml worden toegevoegd. In het gemeenschappelijkste het doseren protocol, wordt het volledige flesje in één keer genomen.

   

  4. Als het nemen van het volledige flesje, zal het volledige bedrag in een spuit, typisch een insulinespuit worden getrokken, en zal ingespoten worden. De injectie kan, volgens persoonlijke voorkeur onderhuids, intramusculair, of intraveneus zijn.

   

   

   

  Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:

   

  1) Norm: Ondernemingsnorm
  2) Alle Purity≥98%
  3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.
  2, snel en veilige levering
  1) Het pakket kan binnen 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
  2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
  3) Tarief ≥99% van de douanepas
  4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.
  3, over de hele wereld hebben wij cliënten.
  1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
  2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
  3) Hoog - de kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, de prima dienst bereikt het vertrouwen en het lof van de klanten.

   

   

   

  Witte Gevriesdroogde het Hormoonpeptides tb-500 van de Poedertb500 Groei natuurlijk - het voorkomen Peptide Thymosin bèta-4

  Witte Gevriesdroogde het Hormoonpeptides tb-500 van de Poedertb500 Groei natuurlijk - het voorkomen Peptide Thymosin bèta-4

  Contactgegevens
  Guangzhou Kafen Biotech Co.,Ltd

  Contactpersoon: Daniel

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)