Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenProhormonesteroïden

DNP-het Ophopen de Steroïden van Cyclusprohormone voor Gewichtsverlies 2, 4-dinitrofenol CAS 51-28-5

DNP-het Ophopen de Steroïden van Cyclusprohormone voor Gewichtsverlies 2, 4-dinitrofenol CAS 51-28-5

DNP Bulking Cycle Prohormone Steroids for Weight Loss 2, 4-Dinitrophenol CAS 51-28-5

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: kafen
Certificering: SGS, UKAS, ISO9001
Modelnummer: daniel@kafenbio.com

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Geen limiet
Prijs: negotiate
Verpakking Details: Volgens uw vereis ments
Levertijd: 3-5 dag
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5000kg/month
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Analyse: 99% Verschijning: lichtgeel
MF: C6H4N2O5 mw: 184.11
CAS: 51-28-5 EINECS: 200-087-7

 

DNP-het Ophopen de Steroïden van Cyclusprohormones voor Gewichtsverlies 2, 4-dinitrofenol CAS 51-28-5

 

 

DNP (2, 4-dinitrofenol)
CAS: 51-28-5
EINECS: 200-087-7
Moleculaire Formule: C6H4N2O5
Molecuulgewicht: 184.11
Analyse: 99%
Smeltpunt: 112 ~ 114 ºC
Stabiliteit: Brandbaar
Giftigheid: Inhalatie, opname of huidcontact met vergift, en de accumulatieve methode van de schadeopslag: Verzegeld in een koele donkere plaats aan domein
Pakket: Foliezak of tin, of zoals u vereist
Verschijning: Lichtgeel aan geel orthorhombic kristal
Gebruik: Gebruikt voor explosieven, kleurstoffen, organische synthese

 

 

 

Wat is DNP?

 

2,4-dinitrofenol (2,4-DNP of eenvoudig DNP) is een organische verbinding met de formule HOC6H3 (NO2) 2. Het is een geel, kristallijn vast lichaam dat een zoete, muffe geur heeft. Het sublimes, is vluchtig met stoom, en is oplosbaar in de meeste organische oplosmiddelen evenals waterige alkalische oplossingen. Het is een voorloper aan andere chemische producten en is biochemisch actieve, verbiedende energie (adenosine trifosfaat, ATP) productie in cellen met mitochondria. Zijn gebruik in hoge dosissen als het op dieet zijn hulp is geïdentificeerd met strenge bijwerkingen, met inbegrip van een aantal sterfgevallen.

 

 

 

DNP-Gebruik:


Commerciële DNP wordt gebruikt als ontsmettingsmiddel en als pesticide. Het is een chemische tussenpersoon in de productie van zwavelkleurstoffen, houten bewaarmiddelen, en sommige herbiciden met inbegrip van dinoseb en dinoterb. DNP is ook gebruikt om fotografische ontwikkelaar en explosieven te maken.

 

 

 

Het Biochemische Gebruik van DNP:

 

In levende cellen, doet DNP dienst als proton ionophore, een agent die pendelprotonen (waterstofkationen) over biologische membranen kan. Het verdrijft de protongradiënt over mitochondria en chloroplastmembranen, die de proton beweging veroorzakende kracht doen ineenstorten die de cel gebruikt om het grootste deel van zijn ATP chemische energie te veroorzaken. In plaats van het produceren van ATP, wordt de energie van de protongradiënt verloren als hitte.

DNP wordt vaak gebruikt in biochemieonderzoek helpen de bio-energie van de chemiosmotic en andere processen van het membraanvervoer onderzoeken.

 

 

 

Gevolgen voor de gezondheid

 

DNP wordt overwogen om hoge scherpe giftigheid te hebben. De scherpe mondelinge blootstelling aan DNP heeft in het verhoogd Basaal metabolisme, misselijkheid, braken, zweten, duizeligheid, hoofdpijn, en verlies van gewicht geresulteerd. De chronische mondelinge blootstelling aan DNP kan tot de vorming van cataracten en huidletsels leiden en gevolgen voor het beendermerg, het centrale zenuwstelsel, en het cardiovasculaire systeem veroorzaakt.

 

 

 

Het op dieet zijn hulp

 

DNP werd gebruikt uitgebreid in dieetpillen vanaf 1933 tot 1938 na het Snijden en Tainter bij de Universiteit van Stanford bracht hun eerste verslag over de capaciteit van de drug uit metabolisch tarief zeer om te verhogen. Na slechts zijn eerste jaar op de markt schatte Tainter dat minstens 100.000 personen met DNP in de Verenigde Staten, naast vele anderen in het buitenland waren behandeld. [8] DNP doet dienst als protonophore, die protonen toestaan om over het binnen mitochondrial membraan te lekken en zo ATP synthase te mijden. Dit maakt ATP energieproductie minder efficiënt. Inderdaad, wordt een deel van de energie die normaal uit cellulaire ademhaling wordt veroorzaakt verspild als hitte. De ondoelmatigheid is evenredig aan de dosis DNP die wordt genomen. Aangezien de dosis stijgt en de energieproductie inefficiënter wordt gemaakt, metabolische tariefverhogingen (en meer vet wordt gebrand) om de ondoelmatigheid te compenseren en energiebehoeften te ontmoeten. DNP is waarschijnlijk de bekendste agent voor het ontkoppelen van oxydatieve phosphorylation. „Phosphorylation“ van adenosine difosfaat (ADP) door ATP synthase wordt losgemaakt „of ontkoppeld“ van oxydatie.

 

De factor die steeds grotere dosissen DNP beperkt is geen gebrek aan ATP energieproductie, maar eerder produceerde een bovenmatige stijging van lichaamstemperatuur toe te schrijven aan de hitte tijdens het ontkoppelen. Dienovereenkomstig, DNP-zal de overdosis fatale hyperthermie veroorzaken, met lichaamstemperatuur die tot zo hoog toenemen zoals (111 °F) kort voor dood 44 °C. Gezien dit, toen het klinisch werd gebruikt, werd de dosis langzaam getitreerd volgens persoonlijke tolerantie, die zeer varieert.

 

De gevalrapporten hebben aangetoond dat een scherp beleid van 20-50 mg per kilogram lichaamsgewicht in mensen dodelijk kan zijn. [10] Zorgen over gevaarlijke bijwerkingen en zich snel het ontwikkelen cataractsresulted in DNP die in de Verenigde Staten tegen eind 1938 worden beëindigd. DNP, echter, blijft door sommige bodybuilders en atleten worden gebruikt om lichaamsvet snel te verliezen. De fatale overdosissen omvatten gevallen van toevallige blootstelling, zelfmoord, en bovenmatige opzettelijke blootstelling (overdosis). Het gebruik van de substantie als het op dieet zijn hulp heeft ook geleid tot een aantal toevallige noodlottigheid.

 

Hoewel DNP wijd als te voor klinisch gebruik gevaarlijk wordt beschouwd, blijft zijn mechanisme van actie in onderzoek als potentiële benadering voor het behandelen van zwaarlijvigheid. Momenteel die, wordt het onderzoek bij het ontkoppelen van proteïnen geleid natuurlijk in mensen worden gevonden.

 

Het de Voedselnormenagentschap van het Verenigd Koninkrijk identificeert DNP als „industrieel die chemisch product wordt gekend om ernstige gevolgen op korte termijn en op lange termijn te hebben, die aan menselijke gezondheden uiterst gevaarlijk kunnen zijn.“ en adviseert „consumenten om niet om het even welk product te nemen die DNP bevatten op om het even welk niveau. Dit chemisch product is niet geschikt voor menselijke consumptie.“

 

 

 

Farmacokinetica

 

De informatie over farmacokinetica van DNP in mensen is beperkt en strijdig zijnd. EPA verklaart dat de „Gegevens over de verwijderingskinetica van de dinitrofenolen of hun metabolische producten in mensen niet werden gevonden. “ [24] Het toxicologische Profiel van ATSDR voor Dinitrofenolen verklaart ook dat „Geen studies betreffende distributie in mensen na mondelinge blootstelling aan 2,4-DNP werden gevestigd. De beperkte informatie is beschikbaar betreffende distributie in dieren na mondelinge blootstelling aan 2,4-DNP.“ Nochtans, verklaren zij dat de „Verwijdering van het lichaam snel schijnt te zijn, behalve misschien in gevallen van gecompromitteerde leverfunctie. „Dit valt met een overzicht in NEJM op de biologische acties van dinitrofenol samen, die verklaarden dat „het Oordelen van de metabolische reactie, DNP om volledig in drie of vier dagen schijnt worden geëlimineerd; in aanwezigheid van lever of nierschade is het mogelijk dat de drug over een langere periode zal worden behouden.“ Vreemd genoeg, geven de recentere documenten een serie van mogelijke halveringstijden, die zich van 3 uren uitstrekken, aan 5-14 dagen. Andere recente documenten handhaven dat de halveringstijd in mensen onbekend is

 

Hoewel het verdere onderzoek nodig is, merkt één gevalrapport op dat de dinitrofenol-veroorzaakte hyperthermie met succes met dantrolenebeleid is opgelost. Het „dinitrofenol ontkoppelt oxydatieve phosphorylation, veroorzaakt versie van calcium van mitochondrial opslag en verhindert calcium re-begrijpen. Dit leidt tot vrij intracellular calcium en veroorzaakt spiersamentrekking en hyperthermie. Dantrolene remt calciumversie van het sarcoplasmic netwerk dat intracellular calcium vermindert. De resulterende spierontspanning staat hittedissipatie toe. Er is weinig risico voor dantrolenebeleid. Aangezien dantrolene efficiënt kan zijn in het verminderen van hyperthermie door agenten wordt veroorzaakt die oxydatieve phosphorylation remmen, kan het vroege beleid resultaat verbeteren dat.“

 

 

 

Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:

 

1) Norm: Ondernemingsnorm
2) Alle Purity≥98%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.
2, snel en veilige levering
1) Het pakket kan binnen 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Tarief ≥99% van de douanepas
4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.
3, over de hele wereld hebben wij cliënten.
1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - de kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, de prima dienst bereikt het vertrouwen en het lof van de klanten.

 

 

1 Testosteron enanthate CAS: 315-37-7
2 Testosteronacetaat CAS: 1045-69-8
3 Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
5 Testosteron cypionate CAS: 58-20-8
6 Testosteron phenylpropionate CAS: 1255-49-8
7 Testosteron isocaproate CAS: 15262-86-9
8 Testosteron decanoate CAS: 5721-91-5
9 Testosteron Sustanon 250 --
10 Testosteron undecanoate CAS: 5949-44-0
11 Turinabol (acetaat 4-Chlorotestosterone) CAS: 855-19-6
12 Mondelinge turinabol CAS: 2446-23-3
13 Stanolone (androstanolone) CAS: 521-18-6
14 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
15 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
16 Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS: 62-90-8
17 Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS: 13103-34-9
18 Boldenoneacetaat CAS: 2363-59-9
19 Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS: 521-12-0
20 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
21 Superdrolpoeder (methyl-drostanolone) CAS: 3381-88-2
22 Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H) CAS: 10161-34-9
23 Trenbolone (parabolan) Enanthate CAS: 10161-33-8
24 Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS: 23454-33-3
25 Epiandrosterone CAS: 481-29-8
26 Dehydroisoandrosteroneacetaat CAS: 853-23-6
27 7-keto DHEA (7-oxo DHEA) CAS: 566-19-8
28 Methenolone Enanthate (Primobolan) CAS: 303-42-4
29 Methenoloneacetaat CAS: 434-05-9
30 Methandrostenolone (Dianabol) CAS: 72-63-9
31 Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
32 Clomiphenecitraat CAS: 50-41-9
33 Toremifenecitraat CAS: 89778-27-8
34 Letrazole (Femara) CAS: 112809-51-5
35 vardenafil CAS: 831217-01-7
36   CAS: 119356-77-3
37 HCl CAS: 1071929-03-7
38 Dutasteride CAS: 164656-23-9
39 Finasteride CAS: 98319-26-7
40 Yohimbinehcl CAS: 65-19-0
 

DNP-het Ophopen de Steroïden van Cyclusprohormone voor Gewichtsverlies 2, 4-dinitrofenol CAS 51-28-5

 

Contactgegevens
Guangzhou Kafen Biotech Co.,Ltd

Contactpersoon: Daniel

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)