Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenBouw van de spier steroïden

Hoog - kwaliteitsspier Dipropionate van het Poedermethandriol van de Bouwsteroïden Ruw Poeder 3593-85-9

Hoog - kwaliteitsspier Dipropionate van het Poedermethandriol van de Bouwsteroïden Ruw Poeder 3593-85-9

High Quality Muscle Building Steroids Powder Methandriol Dipropionate Raw Powder 3593-85-9

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Kafen
Certificering: GMP
Modelnummer: 3593-85-9

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet en vermomd
Levertijd: binnen 24 uren na het ontvangen van uw betaling
Betalingscondities: De overdracht van Western Union, van MoneyGram, van Bitcoin en van de Bank
Levering vermogen: 5000kg/month
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: 3593-85-9 EINECS: 222-735-8
MF: C26H40O4 mw: 416.6
Alias: Methylandrostendioldipropionate Zuiverheid: 99%

Methandrioldipropionate

Alias: 5-ANDROSTEN-17ALPHA-METHYL-3BETA, 17BETA-DIOL 3, 17-DIPROPIONATE; 17ALPHA-METHYLANDROSTENDIOL DIPROPIONATE
CAS: 3593-85-9
EINECS: 222-735-8
M.F.: C26H40O4
M.W.: 416.6
Verschijning: Wit of bijna wit kristallijn poeder

 

Methandrioldipropionate beschrijvingen:

Methandrioldipropionate (M.D.) is een vorm van water-opgeloste Methandriol maar Methandriol-Dipropionate blijft efficiënt voor een langere periode. Enerzijds, Methandriol-kan Dipropionate in olie voor injectiedoeleinden worden opgelost en, anderzijds, Methandriol-wordt Dipropionate geproduceerd in tabletvorm aangezien het ook efficiënt is wanneer genomen mondeling M.D. een sterke anabole en androgene component heeft zodat het voor de opbouw van sterkte en spiermassa geschikt is. Het effect kan bij een kruis tussen deca-Durabolin en Testosteron worden vergeleken enanthate. Als testosteron bedriegt het hulde aan een aanwinst in zowel sterkte als spier maar behoudt meer water niet dan deca-Durabolin.

De beste resultaten kunnen worden verkregen, echter, als Methandriol-Dipropionate niet alleen maar in combinatie met andere steroïden wordt genomen. Dit is omdat Methandriol-Dipropionate de gevolgen van andere steroid samenstellingen kan overdrijven. Het doet dit door de androgene receptoren van de spiercel meer en meer gevoelig te maken, toelatend een hogere hoeveelheid steroid molecules van de bovendien genomen steroïden om door de receptoren worden geabsorbeerd. Dit verklaart ook waarom injecteerbare Methandriol-Dipropionate vandaag als combinatiesamenstelling met een extra steroid substantie slechts beschikbaar is. Injecteerbare Methandriol-Dipropionate is slechts beschikbaar in de Australische veterinaire steroïdenaandrijving, Spectriol, Geldabol, en Filibol Forte zodat de verwerving van de samenstelling moeilijk is. De weinig atleten die deze goede sterkte van het drugrapport gebruiken bereikt, een stevige spieraanwinst, en laag waterbehoud. De combinatiesteroïden aromatiseren slechts lichtjes zo, wanneer het nemen van slechts Methandriol-Dipropionate, is het gebruik van antiestrogens misschien aangewezen. De injecteerbare vorm is slechts giftig lichtjes.

COA:

 

TESTpunten SPECIFICATIE RESULTATEN
Beschrijving Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder Wit Poeder
Identificatie Positief Positief
Analyse 97.00~103.00% 99.38%
Verlies bij het Drogen 0.5%max 0,25%
Smeltpunt 95~99°C 96.0~98.0°C
Specifieke Omwenteling +48°~+51° +49.0°
Organische Vluchtige Onzuiverheden Ontmoet requirments. Is in overeenstemming
Overblijvende Oplosmiddelen Ontmoet requirments. Is in overeenstemming
Conclusie De specificatie is met USP32-norm in overeenstemming
 

 

Structurele Kenmerken:

Methylandrostendiol is een gewijzigde vorm van dihydrotestosterone. Het verschilt door: 1) de toevoeging van een methylgroep bij alpha- koolstof 17 om het hormoon tijdens mondeling beleid te beschermen en 2) de introductie van een dubbele band tussen koolstof 5 en 6, die schijnt om de anabole sterkte van de steroïden (gedeeltelijk door het te maken tegen metabolisme bestand door 3 hydroxysteroiddehydrogenase in skeletachtige spierweefsel) te verhogen. Methylandrostenedioldipropionate bevat methylandrostenediol met de toevoeging van 2 carboxylic zure esters (propaanzuur) wordt gewijzigd bij de 3 bèta en 17 bètahydroxylgroepen, die de versie van vrije methylandrostenediol van de plaats van injectie vertragen (depot dat).

Dosering:

De gebruikelijke dosering voor atleten is 100 mg om de 2-3 dagen. In Europa slechts is het mondelinge formulier van M.D. beschikbaar. Ook in dit geval is het voordelig om M.D. met een andere steroïden te combineren, bij voorkeur injecteerbare. De normale dagelijkse dosis is 40-60 mg en in 2-3 individuele over uitgespreide dosissen gewoonlijk genomen & dag worden de tabletten gewoonlijk genomen slechts 4-6 weken aangezien het effect snel vermindert, waarbij hogere dosering wordt vereist. Zij zijn ook I 7 alpha- alkylated zo zelfs een lage dosering en een korte opname kan beschadigend zijn aan de lever. Wegens zijn androgeen effect gebruiken de vrouwen zelden M.D. de Mogelijke bijwerkingen van de tabletvorm opgeheven niveaus van levertoxine, gastro-intestinale pijn, acne, gynecomastia, verhoogde aggressiviteit, en hoge bloeddruk kunnen zijn.

Het stapelen en Gebruik:

Methandriol wordt meestal gevonden aangezien 17 alpha--alkylated mondeling, betekenend de periode van zijn gebruik wegens hepatoxicity beperkt is. Na een stapel met zulk een samenstelling zou men een aantal bewezen leverbeschermers zoals P450, melkdistel en Vitamine B6 kunnen willen stapelen. De reden die ik niet u neemt hen terwijl het nemen van mondelinge geméthyleerd of ethylated steroïden bent adviseer omdat zij versterken duidelijk de lever en kunnen de leveranalyse van uw mondelinge samenstellingen verhogen. De secundaire drugs met methandriol zijn niet wensend. Zijn niet sterke worden androgen van zijn, en het grootste deel van zijn anabole gevolgen bemiddeld door oestrogeen te kwellen. Zo terwijl het stapelen van anti-aromatase of oestrogeen kan een antagonist helpen op oestrogeen betrekking hebbende voorwaarden verlichten, ontkent het ook totaal om het even welk gebruik u voor deze substantie kunt hebben.

Men zou bij voorkeur dit met een aromatizable samenstelling is de logische conclusie stapelen. Testosteron dat (250-750 mg per week) de eerste kandidaat aangezien het goed het toestaan van methandriol aromatiseert om zijn primaire functie het is uit te voeren, en is voldoende androgeen door zijn omzetting bij het 5 alpha--reductaseenzym (om DHT te vormen) dataan het van de capaciteit van methandriol kan ten goede komen om de androgen receptor te bevorderen. Zij die estrogenic gevolgen vrezen, kunnen een mild aromatiserend hormoon zoals boldenone (300-400 mg per week) verkiezen beter, hoewel men over het gebruik van een gematigde samenstelling zoals boldenone alleen moet benieuwd zijn, aangezien methandriol geen echte toevoeging van zijn te maken heeft.
 

 


Dipropionate van Methandriol van het hoge Zuiverheids Anabole Steroid Poeder
Dipropionate van Methandriol van het hoge Zuiverheids Anabole Steroid Poeder
Dipropionate van Methandriol van het hoge Zuiverheids Anabole Steroid Poeder

Contactgegevens
Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd.

Contactpersoon: Eunice

Tel.: +86 17683962426

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)