Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDHEA Prohormone

Het anabole Ruwe Poeder 1-DHEA/androst-1-ONO-3b-Ol-17-Één van het Steroïdenpoeder

Het anabole Ruwe Poeder 1-DHEA/androst-1-ONO-3b-Ol-17-Één van het Steroïdenpoeder

Anabolic Steroids Powder 1-DHEA / Androst-1-Ene-3b-Ol-17-One Raw Powder

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Kafen
Certificering: GMP
Modelnummer: 76822-24-7

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet en vermomd
Levertijd: binnen 24 uren na het ontvangen van uw betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, Bitcoin, Bankoverdracht
Levering vermogen: 5000kg/month
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: 76822-24-7 MF: C19H28O2
mw: 288.42442 Verschijning: wit poeder
Zuiverheid: 99% Opslag: Houd het koel

Productnaam: 1-DHEA, 1-Andros, 1-Dehydroepiandrosterone
Chemische Naam: 1-androsten-3b-ol-17-
CAS NR.: 76822-24-7
Moleculaire Formule: C19H28O2
Molecuulgewicht: 288.42
Zuiverheid: 99.0%
Rang: Farmaceutische Rang
Verschijning: wit crytallinepoeder

Anabole Steroïden 1-D Hea voor Bodybuilding CAS 76822-24-7

U hebt waarschijnlijk gehoord uw ouders of grootouders terug de uitdrukking „in mijn dag“ met achting aan iets gebruiken die zij vinden superieur was toen zij groeiden. Het zelfde kan voor bodybuilders waar zijn.

Terug in mijn dag, voorafgaand aan het verbod in 2005, hadden wij een verscheidenheid van grote prohormones en ontwerpersteroïden op de markt die juridisch voor verkoop beschikbaar waren. Zij werden of gevonden in aard en zo wettelijke onderdhea, of er waren uitvluchten in de wet die voor hun wettelijke verkoop toestaat.

Maar de tijden zijn veranderd, en in reactie, is de industrie ook… veranderd


DHEA is een Krachtige Prohormone

1-DHEA is een prohormone aan 1-testosteron (dihydroboldenone). Het wordt algemeen verkocht onder de merknaam van „1-Andro“ (Ne 1-Andros). 1-Andro is een niet 17 aa-prohormone vereisend twee stappen in zijn omzetting in 1-test. De vermindering van de 17 keton functionele groep door 17b-HSD produceert 1-Androstenediol terwijl de oxydatie van de 3 hydroxylgroep door 3a-HSD 1-Androstenedione produceert. Beide metabolites kunnen sommige intrinsieke anabole/androgene eigenschappen hebben, maar het is hun verdere omzetting in 1-testosteron dat de anabole die spier de bouwgevolgen veroorzaakt van 1-Andro.1-Andro worden gezien structureel zwak lijkt. Het vereist twee enzymatische omzettingen om het 1-testosteron van het doelhormoon te worden. Werp in het feit dat het technisch een molecule van „DHEA“ is, en de meesten zouden het om zwakke prohormone geloven te zijn. Nochtans, wordt uitgevoerd anders toont een nieuwe die studie door Universiteit de West- van Texas A&M.
9 mannetjes met een gemiddelde van 5 jaar ervaren in weerstand opleidend en een gemiddelde bodyfat van 13% werd gegeven 330 mg van 1-Andro dagelijks 4 weken terwijl het voltooiing van een gestructureerd weerstands trainingsprogramma. De gegevens waren verzamelde pre-cyclus en post-cyclus op: magere massa, sterkte, lipiden, en hart metabolische functie. De studies als deze zijn heilige grail van prohormonestudies. Zij zijn zeer zeldzaam. Wanneer een studie als dit wordt uitgevoerd op een prohormone, wijs is het aan Om het even welk die dieet in uren wordt gemeten kan niet al dat slecht, juist zijn? Twee dagen is alle zij hier vragen om die rond uw weekend kunnen worden gepland zodat u moeten niet proberen terwijl u op gaat bent. neem bericht. Deze studies geven betere antwoorden op de overdreven gemeenschappelijke kwesties van welke vriendelijke van aanwinsten men kan verwachten, welke dosis best is, en de graad van giftigheid die uit prohormone komt.

De resultaten getoond 1-Andro zouden om beduidend krachtiger te zijn dan het structureel verschijnen. De 9 mannetjes bereikten een gemiddelde magere massa van 10,4 pond en een verhoging van sterkte van 92,2 pond in totale lading op bank/hurkzit/deadlift. Dit zijn significante aanwinsten van een prohormone. Het is belangrijk om in mening te houden dat deze resultaten van 330 dagelijks genomen mg van zuivere 1-Andro werden gezien. De geadviseerde dosering op Internet varieert van 100-800 mg per dag; duidelijk 800 mg die bovenmatig in terugblik aan deze studie zijn. Het was interessant om op te merken dat de hart metabolische functie negatief duidelijk door de verhoging van creatinine en aspartate transaminase (AST) werd beïnvloed. De lipiden werden ook negatief uitgevoerd; een verhoging van LDL en de daling van HDL werden waargenomen.


1- Androsteronetm (1-DHEA) is niet-geméthyleerde (niet 17aa) pro-steroïden die in 1 androstenediol (1-ADVERTENTIE) moeten omzetten, 1 androstenedione (oorspronkelijke 1-ADVERTENTIE) en/of 1 testosteron om actief te zijn. De dubbele band in de 1st positie schijnt om zijn capaciteit lichtjes te verbeteren om zich tegen afscheiding door de lever te verzetten.


1-Androster komt e natuurlijk in het lichaam voor, en is a natuurlijk - het voorkomen metabolite van DHEA. (2) het enzym 17b-HSD zet 1-Androster e in 1-Androstenediol om, en 3b-HSD zet het in 1-Androstenedione om. Beide 1-advertentie kunnen metabolites dan in 1-testosteron worden omgezet. Hoewel 1-advertentie metabolites gekend zijn om sommige anabole en androgene gevolgen voor hun te hebben die, is het 1-testosteron waarschijnlijk waar de meeste gevolgen uit met deze steroïden zijn gekomen.


Er is geen omzetting in oestrogeen zodat zullen de gebruikers niet bloat met deze samenstelling ervaren, noch het een dramatisch effect op bloeddruk zal hebben. Nochtans is één unieke bijwerking dat de gebruikers met deze samenstelling hebben gerapporteerd een gevoel van lethargie. (Het blijkt dat stapelen 1-rone met een nuero-actief hormoon zoals DHEA omgekeerde kan helpen dit effect).


1-Andr één (en hoofdzakelijk zijn metabolites) hebben vrij machtige androgene gevolgen, daarom is gyno bijna nooit een kwestie. Nochtans, wegens de androgene kracht, kon deze samenstelling een mild risico van het haarverlies voor die stellen naar voren gebogen aan MPB. Omdat deze steroïden niet-17aa zijn zou er moeten minder bezorgdheid over het zijn die negatief de HDL/LDL-verhouding beïnvloedt.


De resultaten van deze samenstelling vergen een over het algemeen te realiseren paarweken. De gematigde aanwinsten van magere spiermassa en sterkte kunnen worden verwacht, maar de gebruikers zouden geen escalaties in grootte of gewicht met deze samenstelling moeten verwachten aangezien het extracellulaire en intra-cellular waterbehoud zeer minimaal is. Dit maakt de aanwinsten van deze steroïden vrij gemakkelijk om postcyclus te handhaven.


1-Andros zal e goed met bijna om het even welke samenstelling stapelen. Voor dramatischere aanwinsten in grootte en sterkte wordt het geadviseerd om deze samenstelling met aromatiserende steroïden of een misschien één van de progestational elders vermelde samenstellingen te stapelen.


Het doseren

Doserende verkiest om te werken met varieert zeer op of zij deze samenstelling met andere anabolics stapelen of het solo in werking stellen. Over het algemeen met 1-DHEA 300-600mg een dag is de populairste dosering, nochtans kunnen de ervaren gebruikers met afgelopen pro-hormoon of ontwerper steroid ervaring met dosering in hoger dan 700-1000mg experimenteren. Het toegevoegde voordeel kan bij deze dosering en waarschijnlijk-kap van bijwerkingen scherp verhogingen te verwaarlozen zijn.

Aangezien deze samenstelling niet zoals hard op uw lichaamscycli kan tot 8 weken in lengte met 6 weken is worden uitgebreid die het gemeenschappelijkst zijn. De meeste gebruikers zullen beginnen de gevolgen tegen de derde week in de vorm van spierhardheid/verhoogde sterkte op te merken. De beginnergebruikers zouden altijd binnen de algemene het doseren bedragen moeten blijven en 6 weken in cycluslengte niet overschrijden, hoewel de ervarener gebruikers 1-DHEA 8 weken kunnen veilig in werking stellen.

U zou uw dosering in 2-3 moeten verdelen verschillende die tijden de hele dag, ideaal gezien tegen 5-6 uren worden gescheiden (of 8 uren als twee dagelijkse dosering). Voor de ideale resultaten, neem uw grootste dosering 45 minuten aan één uur vóór uw trainingzitting.

Bijwerkingen

De bijwerkingen met 1-DHEA zijn niet gemeenschappelijk wanneer gebruikte alleen tribune, nochtans vele gebruikers ervaren duidelijke lethargie van deze samenstelling. wegens het die significante androgene kracht en het onvermogen heeft om in oestrogeen, water om te zetten worden het behoud en gynecomastia zelden gemeld. Het niveau van androgenicity deze samenstelling heeft kan ook stellen aangezien een risico van het haarverlies voor gebruikers naar voren gebogen aan mannelijke patroonkaalheid, nochtans rapporten van dit is niet velen. Met om het even welk ontwerpersteroïden of pro-hormoon kunnen de bijwerkingen voorkomen en in de meeste gevallen zijn zij te vermijden door de juiste richtlijnen van de op-cyclussteun te volgen. Het volgende is een lijst van een andere mogelijke bijwerkingen met 1-

Verminderd Libido/Seksuele Functie
Bezorgdheid/Bevorderd Gevoel
Agressie
Lichtjes verhoogde Bloeddruk
Achterpompen (Saaie pijn in rug na/tijdens trainingen)

Het stapelen

1-DHEA is een populaire stapelaar, is dit omdat het vrij mild en niet-geméthyleerd is die gebruikers toestaat om deze substantie met populaire geméthyleerde anabolics zoals Halodrol te stapelen. Typisch zouden de gebruikers deze samenstelling met lagere androgeniclsubstanties willen stapelen om een evenwichtig anabool/androgeen effect te verstrekken. 1-DHEA kan tijdens of een massa of een besnoeiing worden gebruikt. Hieronder is een korte lijst van verscheidene anabolics 1-DHEA algemeen wordt gestapeld met:

Geméthyleerde Samenstellingen (h-Drol, p-Mag, Superdrol, enz.)
Niet-geméthyleerde 11-OXO Samenstellingen (, 4-DHEA, Furazadrol, m-LMG, enz.)
Postcyclustherapie

De postcyclustherapie is, zoals altijd, één van de meeste belangrijke stukken van om het even welke cyclus. Als men niet ijvert voor het brengen van hun lichaam terug naar homeostaseaanwinsten beduidend zal (makend de gezondheidsrisico's stomp) en de kans voor bijwerkingenverhogingen worden verloren. Zodra u ophoudt nemend ontwerpersteroïden of een pro-hormoon gaat uw lichaam door een verandering van hormonen en belast uw endocrien systeem zwaar. Met een behoorlijk geplande PCT (Postcyclustherapie) wij staan ons lichaam met het verlichten terug in normale functie bij. Het nalaten om een behoorlijk geplande PCT te volgen kan in ongewenste bijwerkingen zoals resulteren:

Gynecomastia (Wijfjesmezen)
Bezorgdheid
Depressie
Spierverlies/Vette Aanwinst
Seksuele Bijwerkingen

 

Productlijst

1 Testosteron enanthate CAS: 315-37-7
2 Testosteronacetaat CAS: 1045-69-8
3 Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
5 Testosteron cypionate CAS: 58-20-8
6 Testosteron phenylpropionate CAS: 1255-49-8
7 Testosteron isocaproate CAS: 15262-86-9
8 Testosteron decanoate CAS: 5721-91-5
9 Testosteron Sustanon 250 --
10 Testosteron undecanoate CAS: 5949-44-0
11 Turinabol (acetaat 4-Chlorotestosterone) CAS: 855-19-6
12 Mondelinge turinabol CAS: 2446-23-3
13 Stanolone (androstanolone) CAS: 521-18-6
14 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
15 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
16 Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS: 62-90-8
17 Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS: 13103-34-9
18 Boldenoneacetaat CAS: 2363-59-9
19 Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS: 521-12-0
20 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
21 Superdrolpoeder (methyl-drostanolone) CAS: 3381-88-2
22 Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H) CAS: 10161-34-9
23 Trenbolone (parabolan) Enanthate CAS: 10161-33-8
24 Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS: 23454-33-3
25 Epiandrosterone CAS: 481-29-8
26 Dehydroisoandrosteroneacetaat CAS: 853-23-6
27 7-keto DHEA (7-oxo DHEA) CAS: 566-19-8
28 Methenolone Enanthate (Primobolan) CAS: 303-42-4
29 Methenoloneacetaat CAS: 434-05-9
30 Methandrostenolone (Dianabol) CAS: 72-63-9
31 Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
32 Clomiphenecitraat CAS: 50-41-9
33 Toremifenecitraat CAS: 89778-27-8
34 Letrazole (Femara) CAS: 112809-51-5
35 vardenafil CAS: 831217-01-7
36 CAS: 119356-77-3
37 HCl CAS: 1071929-03-7
38 Dutasteride CAS: 164656-23-9
39 Finasteride CAS: 98319-26-7
40 Yohimbinehcl CAS: 65-19-0
 

 

Het anabole Ruwe Poeder 1-DHEA/androst-1-ONO-3b-Ol-17-Één van het Steroïdenpoeder

Contactgegevens
Guangzhou Kafen Biotech Co.,Ltd

Contactpersoon: Albert Gordon

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)