Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenaminozuursupplementen

Het farmaceutische Rangaminozuur vult Chitosan voor Voedsel CAS 9012-76-4 aan

Het farmaceutische Rangaminozuur vult Chitosan voor Voedsel CAS 9012-76-4 aan

  • Pharmaceutical Grade Amino Acid Supplements Chitosan for Food CAS 9012-76-4
  • Pharmaceutical Grade Amino Acid Supplements Chitosan for Food CAS 9012-76-4
  • Pharmaceutical Grade Amino Acid Supplements Chitosan for Food CAS 9012-76-4
 • Pharmaceutical Grade Amino Acid Supplements Chitosan for Food CAS 9012-76-4

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: kafen
  Certificering: USP, GMP ,ISO9001, UKAS,BP
  Modelnummer: 9012-76-4

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 10 G
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: Vermomd en discreet of volgens de eisen van elke klant
  Levertijd: Binnen 12 uren na het ontvangen van uw betaling
  Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
  Levering vermogen: 800-1000kg/month
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Naam van het product: Chitosan CAS: 9012-76-4
  MF: (C6H11O4N) n mw: 179.17112
  Verschijning: wit poeder druk uit: EMS, DHL, Fedex, enz. (huis-aan-huis)

  Het aminozuur vult de Farmaceutische Chitosan van de Rang Grondstof voor Voedsel CAS 9012-76-4 aan

   


  Basisinformatie.

   

  Chitosan
  EINECS: 222-311-2
  CAS: 9012-76-4
  Moleculaire Formule: (C6H11O4N) n
  Molecuulgewicht: 161,158 .n
  Chemische Eigenschappen
  Verschijning: wit poeder.
  Molecuulgewicht: 179.17112
  Dichtheid: 1.75g/cm3
  Smeltpunt: 88 gr.C.
  Opslagtemperatuur: Opslag in een strak gesloten container. Opslag op een koel, droog, goed-geventileerd gebied vanaf onverenigbare substanties.
  R.i.: 1.7
  Oplosbaarheid: onoplosbaar in water
  Stabiliteit: Stabiel. Onverenigbaar met sterke oxyderende agenten.
  Gebruik: Eiste om de capaciteit te hebben om vetten en cholesterol in de maag te behouden.
  Eigenschappen: Dit product is niet-toxisch, geurloos, gebroken wit of licht geel poeder, en oplosbare stof in zuur, onoplosbaar in water en basis of normale organische oplossingen.

   


  Beschrijving:

   

  De Chitosan is een lineair die polysaccharide uit willekeurig verdeelde β- (1-4) wordt samengesteld - verbonden D-glucosamine (deacetylated eenheid) en n-acetyl-D-Glucosamine (acetylated eenheid). Het wordt gemaakt door garnalen en andere schaaldiershells met het alkalinatriumhydroxyde te behandelen.

  De Chitosan heeft een aantal commercieel en mogelijk biomedisch gebruik. Het kan in landbouw als zaadbehandeling en biopesticide worden gebruikt, die installaties helpen om schimmelbesmettingen af te houden. In wijnbereiding kan het als zuiverende agent worden gebruikt, ook helpend om bederf te verhinderen. In de industrie, kan het in een self-healing deklaag van de polyurethaanverf worden gebruikt. In geneeskunde, kan het in verbanden om het aftappen te verminderen en als antibacteriële agent nuttig zijn; het kan ook worden gebruikt helpen drugs door de huid leveren.

  Meer controversieel, is de Chitosan beweerd om gebruik te hebben in het beperken van vette absorptie, die het nuttig zou maken om op dieet te zijn, maar er bewijsmateriaal hiertegen is.

  Ander gebruik van Chitosan dat is onderzocht omvat gebruik als oplosbare dieetvezel.

  De Chitosan wordt gehaald uit chitine, onoplosbaar in water maar oplosbare stof in verdund zuur en door menselijk lichaam geabsorbeerd. Aangezien firdt derivate, het chemisch is is de grondwet polymeer van het macromolecule het alkalisch wordende polysaccharide met kation. Het heeft eigenaardige fysieke, chemische eigenschappen en bioactivee functie.

   

  De Chitosan is als volgt vermeld:
  A. hoog - dichtheidschitosan
  B. hoge Viscositeitschitosan
  C. industriële Rangchitosan
  D. de Chitosan van de voedselrang
  E. medische Rangchitosan
  F. laag - molecuulgewichtchitosan
  G. Aroxymethyl-Chitosan
  H. Chitosanoligosaccharide

   


  Toepassingen:

   

  1)Voedselgebied
  Gebruikt als additieven voor levensmiddelen, bindmiddelen, bewaarmiddelenvruchten en groenten, vruchtensap verduidelijkende agent, het vormen zich
  agent, adsorbens, en natuurlijke voeding.

   

  2)Geneeskunde, het gebied van gezondheidszorgproducten
  Als niet-toxische Chitosan, heeft antibacteriële, anti-inflammatory, hemostatische, en immune functie, kan als kunstmatige huid, zelf-absorptie van chirurgische hechtingen worden gebruikt, medische het kleden zich Tak, been, weefseltechniek, steigers, leverfunctie verbeteren, spijsverteringsfunctie verbeteren, bloedvet, die bloedsuiker verminderen, remmend tumormetastase, en adsorptie en complexation van zware metalen en kan worden afgescheiden, etc., krachtig geweest op natuurlijke voeding en drugadditieven van toepassing.

   

  3)milieubescherming gebied
  De Chitosan en zijn derivaten zijn goede flocculant voor waterzuiveringsinstallatie en metaalterugwinning van metaal-bevattend afvalwater; op textielgebied: als bijtmiddel, gezondheidszorgstof, rangschikkende agenten, druk en het verven.

   

  4). Landbouwgebied
  Als groeibevorderendee stoffen, biopesticiden, voeradditieven, zaden, enz.

   

  5)Gebied van tabak
  Tabaksblad als kleefstoffen, low-tar filter etc. wordt gebruikt die.

   

  De Chitosan wordt geraffineerd van deacetylation van chitine die wordt gehaald uit diepzee de krabkabeljauwen van Alaska. Als enig basispolysaccharide onder natuurlijke polysacchariden, heeft dit product vele fysieke en chemische kenmerken en fysiologische activiteiten. Precies, kan dit product cholesterol controleren, bacteriële activiteit remmen, hoge bloeddruk verhinderen en controleren, zware metalen absorberen en afscheiden, vochtigheid handhaven en immuniteit versterken. In de voedselindustrie, kan dit product als antibacteriële agent, fruit en plantaardig bewaarmiddel en middel tegen oxidatie worden gebruikt. Er zijn vele speciale functionele groepen in moleculaire ketting, zodat kan de Chitosan in vele producten volgens verschillende reacties op functionele groepen, zoals acylation, sulfation en oxydatie, het enten en het crosslinking, hydroxyethylation en hydroxymethylation worden vervaardigd. Deze producten kunnen op vele gebieden, met inbegrip van geneeskunde, voedsel, chemisch product, schoonheidsmiddel, waterbehandeling, metaalextractie en terugwinning, biochemische en biomedische techniek worden gebruikt. Er zijn vele types van Chitosan, met inbegrip van GS-Chitosan hoog oligosaccharide, - dichtheidstype, speciaal molecuulgewichttype, medisch/voedsel/industrieel rangtype, in water oplosbaar type en gespecialiseerd type.


  De Chitosan kan de groei en reproductie van paddestoelen, bacteriën, en virus remmen. Wanneer dit product als deklaagbehoud wordt gebruikt, kan het ademhalingsmetabolisme en waterverlies van vruchten en groenten remmen, waarbij hun het verouderen proces van organisatie en structuur wordt vertraagd en effectief het uitbreiden van hun postharvest leven. Dit product kan ook worden gebruikt anti-oxyderend. Bij het verwarmen van proces, worden de vrije ijzerionen vrijgegeven van vleeshemoglobine en zij vormen chelaat met Chitosan, dus is hun katalytische activiteit geremd.

   


  Gebruik:

  Landbouw en tuinbouwgebruik
  Het landbouw en tuinbouwgebruik voor Chitosan, hoofdzakelijk voor installatiedefensie en opbrengstverhoging, is gebaseerd op hoe dit glucosaminepolymeer de biochemie en de moleculaire biologie van de installatiecel beïnvloedt. De cellulaire doelstellingen zijn het plasmamembraan en kernchromatin. De verdere veranderingen doen zich in celmembranen, chromatin, DNA, calcium, KAARTkinase, oxydatieve uitbarsting, reactieve zuurstofspecies, eeltige op pathogenese betrekking hebbende (PR)-genen en phytoalexins voor.

  Natuurlijke biocontrol en elicitor
  In landbouw, wordt de Chitosan gebruikt hoofdzakelijk als natuurlijke zaadbehandeling en van de installatiegroei versterker, en als een ecologisch vriendschappelijke biopesticidesubstantie die de ingeboren capaciteit van installaties opvoert om tegen schimmelbesmettingen te verdedigen. De natuurlijke biocontrol actieve ingrediënten, chitine/Chitosan, worden gevonden in shells van schaaldieren, zoals zeekreeften, krabben, en garnalen, en veel andere organismen, met inbegrip van insecten en paddestoelen. Het is één van de overvloedigste biologisch afbreekbare materialen in de wereld.

   

   

  Opslag:

   

  opslag in droge, schone, schaduwrijke en koele plaats. Zal de vervoers lichte lossing, niet gemengd worden met gevaarlijk, giftig en de verzending van verontreinigingspunten, het is strikt belemmerd in de regen.

   

   

  COA:

   

  Punt Norm
  Appreance wit poeder
  Deacetylationgraad >85%
  Viscositeit <200mpa>
  Vochtgehalte <10>
  Onoplosbaar <1>
  Pb <2ppm>
  Zoals <0>
  Totale plaattelling <1000cfu>
  E.Coli Verbied
  Vorm en gist <100>
  deeltjesgrootte 60-80mesh
  Verpakking 25kg/drum

   

   

  Het farmaceutische Rangaminozuur vult Chitosan voor Voedsel CAS 9012-76-4 aan

  Contactgegevens
  Guangzhou Kafen Biotech Co.,Ltd

  Contactpersoon: Albert Gordon

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)