Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certifications
Van goede kwaliteit deca-durabolinsteroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit deca-durabolinsteroïden voor verkoop
Customers Reviews
Hoog - kwaliteit. Ik heb uw poeder gebruikt, ben ik tevreden met het resultaat dat ik heb bereikt! Ik verheug me absoluut op opnieuw het kopen van u!

—— Abraham

Ik heb 500g Oxandrolone van uw bedrijf ontvangen. Het is zeer hoge zuiverheid en lost behoorlijk op. geen pijn wanneer injectie

—— Quintion

Alles is fantastisch. U biedt me altijd veilige verzending aan. Geen om het even welke douaneproblemen voor me. Ik waardeer het hoogst. Dank.

—— Humphrey

Hartelijk dank voor uw recept. U onderwees me hoe te om oplossing voor injectie te maken. Ik zal sterker dan voordien zijn.

—— Levi

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd. Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd. Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd. Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd. Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd.
Co. van Shanghai Doublewin Biotech, Ltd. Het team van de verkoop Routinevergadering Bij de Tentoonstelling Onthaal aan Guangzhou

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Kafen Bio
Aantal werknemers : 201~300
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 80% - 90%

De Doublewinproducten worden wereldwijd in een diverse waaier van Lichaam gebruikt die, Spiermassa Increasement, het Supplement van de Atletenvoeding, Medisch Gebied, Onderzoektoepassingen vormen, en ect, maak een verschil in het leven van Mensen.

 

Sinds zijn stichting in 2002, doen wij vroeg veel R&D-toepassing nu aan grote schaalproductie. Op deze wijze, bezitten wij een onderzoeklaboratorium en kwaliteitscontrole (QC) lijnen, die de hoogste zuiverheid en de beste kwaliteitsproducten verstrekken. Bovendien hebben wij een professioneel verkoopteam, steunen systematische pre-sales en naverkoop de dienstcirkel. Vandaar, zijn wij in binnen- en buitenland goed-beroemd, wonnen vele huldeblijken van onze klanten.

 


2002-2007

In 2002, werd Doublewin Bio opgericht, van de ontwikkeling van verscheidene professionele apotheek heeft het professorsteam meer dan 100 werknemers om ons team te voltooien. Tijdens 5 bouwjaren, heeft de Bedrijf aangesloten fabriek productiemateriaal en installaties, perfect kwaliteitsborging en controlesysteem, een gehele reeks van Hoge druk Vloeibare Chromatografie/Gaschromatography/uv Spectrofotometer vooruitgegaan om efficiënte product analyse en controle te leiden.

 


2007-2012

met de inspanningen en de bijdrage van verscheidene jaren van ervaren technici op verschillende gebieden. Het bedrijf heeft ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem, het milieubeheersysteem van ISO14001, Kosjer Certificaat, en ect overgegaan.

 


2012-2016

Na decennia van ontwikkeling, omvatten de producten Lichaam het Vormen, Spiermassa Increasement, het Supplement van de Atletenvoeding, Medisch Gebied, Onderzoektoepassingen, en ect.

Verzonden pakket wereldwijd, de V.S., Australië, het UK, Canada, Brazilië, Rusland, Duitsland, Polen, Mexico, enz.

 


2017+

Het vooruitzien, Doublewin Biotech zullen het technische centrum van de niveauonderneming als platform, door onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling en uitgebreide samenwerking, technologische innovatie versnellen, om Musclebuilding-supplement & Menselijk de Groeihormoon te ontwikkelen, terwijl het rekening houden van met Farmaceutische Grondstoffen, en bevorderen productenoptimalisering en bevordering van industriële structuur, ondernemings regelmatige duurzame ontwikkeling, en streven ernaar om het bedrijf in een chemische onderneming met internationale concurrentievermogen en invloed te bouwen.

Contactgegevens
Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Eunice

Tel.: 00-86-17683962426

Fax: 00-86-17683962426

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)