Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangzhou Kafen Biotech Co.,Ltd

Certifications
Van goede kwaliteit deca-durabolinsteroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit deca-durabolinsteroïden voor verkoop
Customers Reviews
Hoog - kwaliteit. Ik heb uw poeder gebruikt, ben ik tevreden met het resultaat dat ik heb bereikt! Ik verheug me absoluut op opnieuw het kopen van u!

—— Abraham

Ik heb 500g Oxandrolone van uw bedrijf ontvangen. Het is zeer hoge zuiverheid en lost behoorlijk op. geen pijn wanneer injectie

—— Quintion

Alles is fantastisch. U biedt me altijd veilige verzending aan. Geen om het even welke douaneproblemen voor me. Ik waardeer het hoogst. Dank.

—— Humphrey

Hartelijk dank voor uw recept. U onderwees me hoe te om oplossing voor injectie te maken. Ik zal sterker dan voordien zijn.

—— Levi

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Kafen Biotech Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Guangzhou Kafen Biotech Co.,Ltd Guangzhou Kafen Biotech Co.,Ltd Guangzhou Kafen Biotech Co.,Ltd Guangzhou Kafen Biotech Co.,Ltd Guangzhou Kafen Biotech Co.,Ltd
Co. van Guangzhoukafen Biotech, Ltd Het team van de verkoop Routinevergadering Bij de Tentoonstelling Onthaal aan Guangzhou

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Kafen Bio
Aantal werknemers : 201~300
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 80% - 90%

Co. van Guangzhoukafen Biotech, Ltd is een high-tech en professioneel die bedrijf in 2002 wordt opgericht, dat zich in zich het ontwikkelen specialiseerde, vervaardigend, verdelend steroid hormoonpoeder en tussenpersonen. Wij zijn gewijd in R&D, productie en marketing steroid hormoon en farmaceutische grondstoffen.

 

Met geavanceerde productietechnologie en materiaal, sterke technische kracht, prima laboratorium en inspectiemateriaal. Kafen heeft zich tot een professionele fabriek vervaardigend anabool steroid poeder met de inspanningen en de bijdrage van verscheidene jaren van ervaren technici op verschillende gebieden ontwikkeld. Heeft de bedrijf aangesloten fabriek productiemateriaal en installaties, perfect kwaliteitsborging en controlesysteem, gehele reeks van Hoge druk Vloeibare Chromatografie/Gaschromatography/uv Spectrofotometer vooruitgegaan om efficiënte product analyse en controle te leiden. De bedrijffabriek heeft ISO9001-de certificatie van het kwaliteitssysteem en internationale KOSJER certificatie overgegaan.


Nu, zetten wij zijn hoge snelheidsontwikkeling voort en dragen een partij tot R&D van zijn nieuwe producten en de kwaliteitsverbetering bij. Onder de geloofwaardigheid en win-win principe, kafen Biotech zal wijden aan cultuurinnovatie om uitstekende producten en de beste dienst aan onze klanten te verlenen.

 

Contactgegevens
Guangzhou Kafen Biotech Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. daniel

Tel.: 86--18011892373

Fax: 86-20-31121676

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)